сряда, 26 октомври 2011 г.

Кристиано на път да стане голмайстор на Моуриньо

Кристиано Роналдо съвсем скоро ще се превърне в най-резултатния играч, който е играл под ръководството на Жозе Моуриньо, съобщава вестник „Марка”.
Според изданието в момента португалецът е наравно с нападателя на Челси Дидие Дрогба по отбелязани голове, като и двамата имат по 66.
Някои други източници попаденията на суперзвездата са с едно по-малко, но дори и това да е така е напълно сигурно, че няма да мине много време преди да изпревари котдивоареца.
Интересно е, че Роналдо постигна тези голове за малко повече от един сезон под ръководството на Специалния или в общо 67 срещи, което е забележително постижение.
Иначе благодарение на хеттрика си във вратата на Малага той изпревари заемащия втора позиция в това подреждане Франк Лампард, който бе с 63 гола.
Първата възможност на Кристиано ще бъде в утрешния двубой срещу Виляреал, като ако успее да вкара веднъж (или два пъти) той ще достигне границата от 100 попадения с екипа на Реал, като по този начин ще се превърне в 17-ият футболист с подобно постижение.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар