вторник, 25 октомври 2011 г.

ЦСКА маха и Дуци, и Пената

Настоящият треньорски тандем, който застана начело на ЦСКА, Драголюб Симонович - Димитър Пенев, не може да бъди сигурен за работата си.
Това стана ясно от днешното изявление на изпълнителния директор на ЦСКА Венци Живков.
Както е известно Дуци и Пената оглавиха червения клуб в неделя, след като ръководството на клуба сне доверието си към Милен Радуканов и екипа му.
Според Живков треньорските екперименти на "Армията" не са приключили. Наставниците щели да бъдат сменяни, докато не се появи такъв, при който отборът да е на 10 точки разлика от втория в класирането.
"Ако не успеят, ще направим това, което направихме с Радуканов. Ние трябва да сме първи с разлика. При нас има най-мащабно изразена селекция. Никой няма да ни чака, дори собствениците няма да инвестират пари в отбор, който може да бие само Монтана или Видима. Искаме да играем европейски футбол. Трябва да правим експерименти, докато не намерим подходящия човек", заяви Живков.
"Още не сме се разделили с Радуканов, има неща, които трябва да уточним. Смятам, че утре официално ще се разделим по взаимно съгласие".
"Дължим пари на Милен Радуканов и затова има неща, които трябва да уточним. Ние сме много доволни от Радуканов и неговия екип. Те направиха много за ЦСКА. Можем да изразим само адмирации към този млад екип", каза още Живков.
"Радуканов е младо и много перспективно момче, но просто тези резултати не ни задоволяват. Искаме да водим в първенството с поне 10 точки и да се знае, че това е ЦСКА. Ние сме отговорни пред историята, която има този клуб и трябва да се грижим за бъдещето му".

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар