петък, 14 октомври 2011 г.

Гласят Джика Хаджи за селекционер на България

Румънската футболна легенда Георге Хаджи е сред горещите кандидати за поста селекцонер на националния отбор на България
Румънската футболна легенда Георге Хаджи е сред горещите кандидати за поста селекцонер на националния отбор на България, гръмна днес радио "Тотал спорт" в   северната ни съседка.


Според информацията на медията, конкуренти на Джика Хаджи са сръбският специалист Бора Милутинович, Вини Шефер и наставникът на ЦСКА Милен Радуканов. 

Споменават се още имената на Любослав Пенев и Красимир Балъков сред потенциалните кандидати за треньор на българските национали. Именно последните двама са сочени за фаворити за поста според повечето български издания, като към този момент вариант №1 остава Пенев.

Припомняме, че Джика Хаджи е близък приятел на най-успешния български футболист Христо Стоичков от времето, когато двамата играеха в испанския Барселона. 

Преди седмици пред Хаджи имаше вариант той да застане начело на румънския национален отбор, но така и не се стигна до споразумение между него и румънската федерация.
Би било любопитно дали Хаджи ще поеме България. Ако това стане факт, той ще се превърне в поредният млад специалист, който започва да трупа опит в треньорската професия начело на "лъвовете".

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар