понеделник, 7 ноември 2011 г.

Жозе: Тези 10 поредни победи са заслужени

Жозе Моуриньо обяви, че серията на Реал от 10 поредни победи във всички турнири е напълно заслужена, след като видя как столичани отнесоха Осасуна със 7:1 в поредния си двубой и запазиха първото си място в класирането.
„Напълно заслужаваме тези 10 победи. Играем добре, играем сериозно. Не си спомням някой двубой от тези, в който да сме победили несправедливо. Всичко това е резултат от добрия футбол, който играем, така че съм доволен” сподели Специалния.
„Все пак мисля, че резултатът малко заблуждава, най-вече заради представянето ни през първото полувреме. До 30-ата минута Осасуна играеше много добре и ни затрудни. Едва в края на полувремето се подобрихме и съумяхме да се сдобием с предимството, а след като останахме с човек повече стана още по-лесно” добави той.
Моуриньо обаче, не остана много доволен от феновете на Реал, въпреки че според предварителните информации билетите са били разпродадени. Според португалеца обаче, те са били твърде тихи.
„Благодарен съм на тези наши привърженици, които бяха зад вратите, тъй като без тях щеше да изглежда, че стадионът е празен. Все пак си мисля, че няма проблем мачове да се играят в 12 на обед” изтъкна той.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар