сряда, 2 ноември 2011 г.

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Оцелул

Манчестър Юнайтед - Оцелул Галац, двубой от Група "С" на Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", 21:45 часа българско време.

Домакините са изявен фаворит за победата в този мач и трябва да я постигнат на всяка цена, ако искат да запазят шансовете си за първото място в своята група.

Румънските гости обаче със сигурност ще се опитат отново да затруднят "Червените дяволи", както направиха и преди две седмици, когато двата отбора се изправиха един срещу друг.

Двубоят предстои да бъде доста интересен, като не е изключено сър Алекс Фъргюсън да даде шанс на някои от футболистите си, които получават по-малко възможност за изява.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача: Де Хеа, Линдегаард, Амос, Джоунс, Рафаел, Фабио, Фърдинанд, Евънс, Карик, Фрейс, Коул, Погба, Валенсия, Андерсон, Парк, Флечър, Гибсън, Нани, Диуф, Ернандес, Оуен, Руни, Бербатов, Уелбек

Контузени: Гигс, Смолинг, Йънг, Клевърли

Наказани: Видич

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Де Хеа, Фабио, Джоунс, Фърдинанд, Евра, Валенсия, Карик, Андерсон, Нани, Руни, Ернандес

Прогноза на Gol.bg:

Домакините от Манчестър са изявен фаворит за победата в тази среща и ще бъде меко казано сензационно, ако не успеят да я постигнат.

Към днешна дата 'Червените дяволи' заемат второто място в своята Група "С", като имат в актива си 5 точки. 

При евентуална победа в днешната среща практически спорът за първото място в групата ще се реши в прекия двубой между Юнайтед и Бенфика.

Преди две седмици отборът на сър Алекс имаше доста проблеми с Оцелул при гостуването си в Румъния. В онзи мач балканският тим се представи на доста добро ниво и само късмет не му стигна да измъкне поне точка от Юнайтед.

Мениджърът на домакините няма да може да разчита на контузените Крис Смолинг, Райън Гигс, Ашли Йънг и Том Клевърли, които останаха извън групата за мача.

В двубоя няма да играе още и Неманя Видич, тъй като сърбинът е наказан, заради червения си картон в предишния мач срещу румънците.

За гостите аут е Перендия, който също е наказан, след като получи червен картон в двубоя срещу "Червените дяволи" в Румъния.

Освен това се очаква Оцелул да бъде без Филип, Салагеану и Бус, които са с травми и останаха извън групата за мача.

Като цяло Юнайтед се намира в горе-долу добра форма и има три победи, едно равенство и една загуба за последните си пет двубоя.

Румънският тим пък е записал три победи, едно реми и една загуба.

Нашата прогноза за изхода на този мач е домакински успех с четири гола.
Резултат: Манчестър Юнайтед - Оцелул 4:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар