събота, 5 ноември 2011 г.

ПРОГНОЗА: Манчестър Юнайтед - Съндърланд

Манчестър Юнайтед - Съндърланд, двубой от 11-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 17:00 часа българско време.

В състава на Юнайтед си личи, че няма никакви сътресения след разгромната загуба в дербито срещу Сити и отборът продължава с победите.

Принципно "Червените дяволи" са абсолютен фаворит за успеха днес, но Съндърланд в никакъв случай не е отбор за подценяване.

Гостите са в състояние да затруднят до максимум всеки един противник, тъй като Стив Брус разполага с доста качествени футболисти в състава си.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Групата за мача: Де Хеа, Линдегард, Амос, Джоунс, Рафаел, Фабио, Фърдинанд, Евънс, Видич, Валенсия, Андерсон, Парк, Флечър, Гибсън, Нани, Диуф, Ернандес, Руни, Бербатов, Уелбек

Контузени: Оуен, Йънг, Гигс, Смолинг, Клевърли

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Де Хеа, Джоунс, Видич, Фърдинанд, Евра, Нани, Руни, Флечър, Парк, Уелбек, Ернандес

СЪНДЪРЛАНД

Групата за мача: Уестууд, Карсън, Браун, Бардсли, Ричардсън, Търнър, Лейнг, Кетърмоул, Гарднър, Вогън, Ларсон, Колбак, Елмохамади, Мейлър, Сесеньон, Бендтнер, Уикам, Джи, МакКлийн, Кук

Контузени: Миноле, О'Шей, Гордън

Наказани: Няма

Под въпрос: Няма

Вероятен състав: Уестууд, Бардсли, Браун, Търнър, Ричардсън, Ларсон, Вогън, Кетърмоул, Колбак, Сесеньон, Бендтнер

Прогноза на Gol.bg:

Домакините се намират в добра форма и са изявен фаворит за победата в днешната среща. Още повече, че тя ще се играе на "Олд Трафорд".

Юнайтед много трудно допуска изненади на своя стадион и бе натрупал голяма серия от победи, докато не дойде тежкото поражение от Сити.

"Червените дяволи" обаче показаха, че в отбора няма сътресения след загубата от "Гражданите" и натрупаха три поредни победи след нея, като освен това в тези мачове не допуснаха попадение.

Съндърланд пък определено не се намира във форма и има едва една победа през последните си пет официални срещи.

Юнайтед не е губил от "Черните котки" в последните 18 мача между двата тима, което само по себе си показва колко голямо е предимството на отбора на сър Алекс.

В последните пет срещи помежду им Юнайтед има три победи и две равенства срещу своя опонент.

Съндърланд от своя страна не е печелил на "Олд Трафорд" от далечната 1968 година, когато победи гранда от Манчестър с 2:1.

Последната победа на "Черните котки" над тима на сър Алекс датира от 1997 година, когато резултатът също бе 2:1 в полза на Съндърланд.

През онзи сезон отборът победи също Арсенал и Челси.

Мачът иначе ще се играе в навечерието на 25-годишнината на сър Алекс начело на клуба. Специалистът със сигурност ще иска победата, защото това ще бъде най-добрият подарък за него.

Прогнозата ни за този мач е успех с три чисти гола за домакините.
Резултат: Манчестър Юнайтед - Съндърланд 3:0

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар