четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Бербатов със силни изяви срещу Оцелул

Манчестър Юнайтед победи Оцелул с 2:0 в мач от груповата фаза на Шампионската лига, който се игра на стадион "Олд Трафорд".

Антонио Валенсия откри резултата в самото начало на срещата, когато прострелно центриране на един от най-добрите на терена през целия двубой Фил Джоунс не бе изчистено от неориентираната защита на румънския тим. Малко преди края на редовното време удар на Руни бе отклонен от Сърги в собствената си врата.

Пълни 90 минути за "червените дяволи" записа бившият български национал Димитър Бербатов, който направи добър мач и на няколко пъти можеше да реализира. Освен това благоевградчанинът блесна с ефектни пасове, снабдявайки своите съотборници с удобни топки.

Като цяло домакините бяха далеч по-добрият отбор на терена и спокойно можеха да стигнат и до по-изразителен успех, но стражът на гостите Граховац се представи на висота, заедно с лидера в защитата на Оцелул Костин, който показа прекрасно пласиране в повечето ситуации.

Манчестър Юнайтед логично имаше надмощие над своя опонент, като през целия двубой домакините имаха 14 удара (7 точни), срещу 5 точни изстрела от общо 11 на балканския тим, а при владеенето на топката момчетата на сър Алекс Фъргюсън можеха да се похвалят с приличен процент - 65%.
След победата Манчестър Юнайтед най-после излезе начело в група "С" с актив от 8 точки и голова разлика 8-4. Втори е Бенфика, също с 8 пункта, но голова разлика 5-2. На трето място е швейцарският Базел с 5 точки, а на дъното е Оцелул - без спечелена точка в своя актив.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар