вторник, 1 ноември 2011 г.

Борислав Михайлов се е договорил с Любослав Пенев

Президентът на БФС Борислав Михайлов се е разбрал с Любослав Пенев за назначаването му за селекционер на националния отбор. Очаква се в сряда треньорът да бъде представен и да се съобщят подробностите около договора му.

Вицепрезидентът на футболния съюз Атанас Фурнаджиев заяви, че има яснота около идването на новия селекционер. "Утре (сряда) ще се съберем и Боби Михайлов ще ни каже какво се е разбрал с Пенев. След това ще гласуваме", каза той за dnevnik.bg

Организирането на пресконференция за 13.00 часа означава, че на практика всичко е ясно. Пенев ще заеме поста, на който последно работеше Лотар Матеус. След отстраняването на германеца Михаил Мадански временно води състава при загубите с 0:3 от Украйна в приятелска среща и с 0:1 от Уелс в квалификация за Евро 2012. Бъдещият селекционер напусна шампиона "Литекс" след победата с 2:1 над "Лудогорец", за да разговаря с Михайлов.

Наскоро Фурнаджиев увери, че Пенев ще получи голямо доверие. Целта ще бъде да се изгради ново лице на българския национален отбор.
Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар