петък, 25 май 2012 г.

На "Бернабеу" работят по План 2016-а

Може да се счита, че Алваро Арбелоа е подписал нов договор с Реал Мадрид
Може да се счита, че Алваро Арбелоа е подписал нов договор с Реал Мадрид, твърди „Марка”.


Още преди 2 седмици бе съобщено, че Кралския клуб ще предложи нов контракт на защитника и според изданието основните параметри са уточнени, като остават единствено да се изчистят подробностите.

На практика обаче може да се смята за сигурно, че Арбелоа ще подпише до 2016-а година, като по този начин последва треньора Жозе Моуриньо, който също се обвърза с тима за този период.

Желанието на ръководството на Реал е основните играчи, чийто договори изтичат по-рано, да бъдат задържани в тима и така гръбнакът да се запази и да не се правят сериозни промени по отношение на селекцията.

От титулярите Чаби Алонсо има договор до 2014-а, а Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Сами Кедира и Марсело – до 2015-а година, но едва ли ще бъде проблем те да преподпишат. Играчи като Йозил, Ди Мария, Пепе и Кайехон пък са обвързани с тима до 2016-а.

Капитаните Касияс и Серхио Рамос пък остават поне до 2017-а, заедно с младите Рафаел Варан, Нури Шахин и Фабио Коентрао, така че на практика три-четвърти от състава ще бъде запазен.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар