вторник, 22 май 2012 г.

Моуриньо преподписа с Реал до 2016-а

Моуриньо преподписа с Реал до 2016-а
Жозе Моуриньо удължи договора си с Реал Мадрид до лятото на 2016 година и така окончателно сложи край на спекулациите за бъдещето си.


Португалецът бе обвързан с Кралския клуб за още два сезона, но въпреки това се говореше, че може да напусне като бе спряган за Челси и Манчестър Сити. Това обаче няма да се случи или поне не сега.

“ФК Реал Мадрид и Жозе Моуриньо постигнаха споразумение договорът на треньорът да бъде продължен до 30 юни 2016 година” се казва в официално съобщение в сайта на клуба.

Специалния изкара 2 сезона на “Бернабеу”, като през миналия изведе тима до спечелване на Купата на Краля, което съставът не бе постигал от 1993 година.

През наскоро завършилата кампания пък столичани спечелиха титлата в Примера за първи път от 2008 година, като спряха доминацията на Барселона постигайки 100 точки и вкарвайки 121 гола.

Единственото разочарование за този период бяха двата загубени полуфинала в Шампионската лига, но надеждите са, че съвсем скоро Реал ще стъпи на европейския клубен връх за 10-и път.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар