петък, 25 май 2012 г.

Стойчо Младенов твърдо остава на "Армията"

Стойчо Младенов твърдо остава на "Армията"
Ръководството на ЦСКА няма да прави промени в спортно-техническия екип след пропуснатия шанс за спечелване на титлата, твърди "Меридиан мач".


Слуховете за напускането на Стойчо Младенов се оказаха силно преувеличени и той ще остане в отбора.

Meждувременно се разбра, че Екзекутора на Ливърпул иска да задържи 12 от настоящите играчи и за следващия сезон. Други 12-13 футболисти пък не попадат в сметките му и клубът ще се раздели с тях по един или друг начин.

Според информации в българската преса собственикът Димитър Борисов и треньорът Стойчо Младенов вече са провели среща, на която са били обсъдени селекцията и предстоящата работа на тима. Единственото почти сигурно ново попълнение към момента е Христо Янев.

На въпросната среща специалистът е дал списък на ръководството с набелязаните за освобождаване футболисти, като сред тях има и доста любопитни имена.

На този етап е ясно, че ЦСКА иска да задържи Жуниор Мораес и Иван Бандаловски. Бразилецът, който вчера замина на почивка в Гърция, също е изявил желание да остане, но е поискал уверението на собствениците за качествена селекция.

Комплицирана е ситуацията около вратаря Райс М'Боли. Той иска да остане на "Армията", но това е свързано с плащането на 450 000 евро на клуба, който държи правата му - Криля Советов.

Така че ситуацията около него на този етап не е ясна. Ако ЦСКА откаже да плати исканата от руския клуб сума, ще бъде привлечен нов класен вратар, а негов подгласник ще бъде Благой Макенджиев. Здравко Чавдаров, Иван Боладо, Адемар, Дюлгеров, Коста Янев и Антонио Томас със сигурност си тръгват.

Клубът ще се раздели и с Мартин Дечев, а други трима от младите футболисти най-вероятно ще бъдат преотстъпени. Сред тях са Костов, Грънчов и Владимир Иванов.

Сигурно е оставането в отбора на Тодор Янчев, Антон Карачанаков, Апостол Попов и Костадин Стоянов. От "Армията" заявиха, че Анисе ще играе за ЦСКА през следващите три сезона.

Ветеранът Тодор Янчев пък вероятно ще продължи да се състезава и следващия сезон при "червените" - като играещ помощник-треньор.

Бюджетът на клуба за новия сезон обаче ще бъде ограничен и ще се наблегне на привличането на свободни агенти.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар