събота, 12 май 2012 г.

Сър Алекс: Напрежението при Сити е голямо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не спира да се надява до последно Манчестър Сити да сгреши и по този начин неговият отбор да завоюва титлата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън не спира да се надява до последно Манчестър Сити да сгреши и по този начин неговият отбор да завоюва титлата.


Шотландецът изрази мнение, че "Гражданите" няма да имат лесна задача пред себе си срещу опашкаря Куинс Парк Рейнджърс.

Причината за това е повече от ясна - напрежението в Сити е наистина голямо, а освен това лондонският клуб ще трябва да вземе поне една точка в мача, за да се спаси от изпадане.

В същото време Юнайтед играе със Съндърланд и при победа на "Червените дяволи" и хикс или загуба за Сити, тогава титлата отново ще отиде на "Олд Трафорд".

И двата отбора са с равни точки, но Сити е лидер в класирането, заради по-добрата си голова разлика.

"Сити трябва да спечели на всяка цена и това е огромно предизвикателство за тях. Ако загубят, това ще бъде огромно разочарование за отбора", заяви сър Алекс, цитиран от таблоида "Сън".

"Няма да бъде лесно за тях, заради големия натиск. Натискът върху отбора на Сити и феновете му ще постави съдията под огромно напрежение", добави шотландецът.

"Ние се надяваме Сити да сгреши", каза още той.

Фъргюсън е на мнение, че в последните мачове Сити не показва никакви признаци на нервност, но въпреки това смята, че това може да се промени в последния ден от сезона.

"Мисля, че би могла да възникне нервна ситуация в техния отбор. Това е последният мач от сезона и той изглежда фантастичен за медиите и неутралните фенове", завърши мениджърът на Юнайтед.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар