неделя, 20 май 2012 г.

Ди Матео: Постижението е наистина невероятно

Ди Матео: Постижението е наистина невероятно
Мениджърът на Челси Роберто Ди Матео продължи да избягва въпроси за бъдещето си., въпреки че стигна до чудеса начело на клуба, след като спечели ФА Къп и Шампионската лига.


Късно снощи италианецът имаше честта да стане първият мениджър, извел лондончани до триумф в най-комерсиалния турнир на Стария континент.

"Сините" надвиха инфарктно Байерн след изпълнение на дузпи и в крайна сметка за пръв път в своята история се поздравиха с трофея.

Въпреки това обаче бъдещето на Ди Матео продължава да бъде неясно, тъй като практически неговият договор с отбора почти изтече.

Шампионската лига обаче от доста време бе мечта за собственика на клуба Роман Абрамович и не е изключено руският олигарх да направи италианеца постоянен наставник на Челси.

"Ще имаме голямо парти тази вечер, заедно с трофея", заяви развълнуваният Ди Матео пред камерите на "Скай Спортс", отклонявайки въпросите около бъдещето си.

"Всичко това беше много стресиращо. Това е невероятно постижение за футболистите", добави италианецът.

"Подготовката за този мач не бе идеална, заради контузените и наказаните, но най-важна е победата", каза още той.

"Играхме 120 минути с играчи, които не са играли 3-4 седмици. Тези момчета трябва да занесат трофея у дома. Наистина показахме невероятна страст и гордост"

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар