събота, 5 май 2012 г.

Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион

Батков е сигурен: ЦСКА няма да стане шампион
Собственикът на българския вицешампион Левски Тодор Батков заяви, че този сезон директива няма, но пък сподели, че такава е имало цели 45 години по време на социализма.



Мустакатият адвокат изрази увереността си, че през този сезон лидерът в "А" група ЦСКА няма да триумфира с шампионската титла на страната.

"Директива няма. Директива имаше преди 45 години, когато един отбор стана 27 или 28 пъти шампион. От тях десет път поред. Няма какво да се занимавам с ЦСКА, няма да станат шампиони", отсече в типичния си стил Тодор Батков, който поднесе цветя на паметника на Георги Аспарухов. Днес Гунди щеше да навърши 69 години.

Батков добави, че треньорът на Левски Ясен Петров му се е обадил веднага след дербито и му е заявил: "Посвещавам тази победа на Вас и искам поне отчасти да Ви се извиня за загубата, която допуснахме на Герена от ЦСКА".

"Винаги съм го харесвал. Ясен Петров показа, че е мъжкар за разлика от други, които искаха да си тръгнат още след мача с Локомотив Пловдив и напуснаха след мача с Миньор Перник", продължи Батков.

"Не смятам да отговарям на дебелашките шеги преди мача с Локомотив Пловдив, които идват от хора станали такива в Левски", завърши адвокатът, визирайки наставника на "смърфовете" Емо Велев, който е на менние, че Левски трябва "да си почине" от участие в евротурнирите.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар