неделя, 27 май 2012 г.

Радостин Стойчев: Имаме да подобряваме доста неща

Радостин Стойчев: Имаме да подобряваме доста неща
Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Радостин Стойчев остана доволен от категоричната победа с 3:0 срещу Португалия, но заяви, че в играта на тима трябва да се подобрят доста неща.


"Радвам се на победата и на резултата, но имаме да подобряваме доста неща. Надяваме се да се справим в ситуацията с контузен разпределител и да постигнем повече разнообразие в играта си", заяви Стойчев.

"За България беше много лесно да спечели този мач. Трудно е за играчите без много международен опит да поддържат висока концентрация през целия мач. Играхме до 15-16 точка във втория гейм и после изцяло изпуснахме мача", сподели треньорът на Португалия Флавио Гулинели.

Днес от 16,00 часа България се изправя срещу домакина Германия. Бундестимът има две победи от два мача и оглавява временното класиране в група D на Световната лига без загубен гейм.

Българските волейболисти очакват много труден мач. Двата отбора се срещнаха в полуфиналите на олимпийската квалификация в София. Германците победиха с 3:1 гейма и това даде началото на скандалите в националния отбор.

"Радвам се за победата срещу Португалия. Определено играхме по-добре, направихме по-малко грешки, но все пак допуснахме някои такива. Гледаме напред към следващия мач, който ще бъде изключително труден", заяви капитанът Владимир Николов.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар