сряда, 23 май 2012 г.

Ето как набиха съдията на Спартак (Пл) - Локо (Мз)

Ето как набиха съдията на Спартак (Пл) - Локо (Мз)
Дербито от изминалия кръг в Северозападната "В" група между Спартак (Плевен) и Локомотив (Мездра) ще се помни дълго със скандалите в него. Домакините се наложиха с категоричното 5:0 и изместиха съперника си от първото място, с което направиха решителна крачка към влизане в "Б" група. "Железничарите" обаче оправдаха крушението си със съдийската тройка. По време на двубоя главният рефер Стоян Денев показа червени картони на трима футболисти и треньорът на Локомотив (Мездра). Гостите твърдяха, че са невинни и с нищо не са заслужили червените си картони.


Sportal.bg обаче се сдоби със снимки, на която се вижда как играчите от Мездра, водени от наставника си Бойко Величков, налагат единия от страничните арбитри - Светослав Стефанов. Най-деен в мелето беше халфът Йордан Апостолов, заради което Зоналният съвет на БФС във Велико Търново го наказа да не играе за 1 година. Треньорът Величков пък е санкциониран за 5 срещи.
играчите от Мездра, водени от наставника си Бойко Величков, налагат единия от страничните арбитри - Светослав Стефанов

Това обаче далеч не беше всичко от страна на "червено-черните". Друг техен футболист - Цветко Иванов, удари главния съдия с топка и ще почива в следващите 8 кръга. Бившият защитник на ЦСКА и Славия Борислав Павлов пък нарочно си вкара два автогола и за това сега Етичната комисия към БФС ще се занимава с него.
Върхът на простотията беше изпълнението на бившия играч на ЦСКА Петър Златков. На излизане от терена той си свали гащетата пред феновете на Спартак, но пък изненадващо се размина с наказание от само 2 двубоя.

Снимка 2: Юрий Конов


Източник sportal.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар