сряда, 30 ноември 2011 г.

Линдзи Вон се развежда

Най-добрата скиорка в света Линдзи Вон потвърди, че се развежда със съпруга си Томас Вон. 

Според информацията 27-годишната състезателка и съпругът й Томас са започнали процедура по развод. Двамата се ожениха през септември 2007 година, като бракът им продължи четири години.

"Това е изключително тежък период в личния ми живот и се надявам, че медиите и моите фенове ще уважат нуждата ми от лично пространство в този случай", се казва в съобщението на американската скиорка.

"Ще продължа да се подготвям под ръководството на треньорите на САЩ за предстоящия сезон", каза още Вон. Линдзи и Томас се ожениха през септември 2007 г. Томас Вон, бивш скиор и главен съветник в кариерата на Линдзи Вон, потвърди, че миналата седмица е подал молба за развод.


Спекулации за раздялата се появиха миналата седмица, тъй като Томас Вон не беше със съпругата си по време на тренировките и състезанията в Аспен, Колорадо.

Линдзи Вон завърши на 12-то място в гигантския слалом и се отказа от участие в слалома, заради болки в гърба.


Американската скиорка, която е носител на златен и бронзов медал от Олимпийските игри във Ванкувър, печели три поредни години Големия кристален глобус през 2008 г., 2009 г. и 2010 г.


Днес Линдзи Вон ще трябва да забрави за развода си и да се концентрира изцяло върху ските, тъй като й предстои тренировката за спускането в Лейк Луис.


Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар