четвъртък, 3 май 2012 г.

Левски бие шута на играчи за 3 млн. евро

Левски бие шута на играчи за 3 млн. евро
В Левски обмислят как да разкарат голяма част от футболистите след последния мач за сезона. Шефовете на Герена са се допитали до новия наставник на сините Илиан Илиев и са стигнали до решението, че 8 играчи трябва час по-скоро да си съберат багажа.


Нарочени за изгонване са Данчо Милиев, Младенов, Райков, Старокин, Тасевски и взетите през зимата Диамутен и Жуниор. Бразилецът ще бъде върнат на Славия, откъдето бе взет.

Проблемът идва от там, че нито един отбор не иска да вземе останалите играчи, които са на пангара. Защитникът Сюлейман Диамутен подписа през зимата договор за 2,5 години със сините, но новият наставник Илиев не желае малиеца в състава си.

А независимо че в последно време Орлин Старокин подобри значително играта си, шефовете на Левски усилено му търсят отбор. Договорът на капитана на сините Христо Йовов изтича в края на юни и също няма да бъде подновен, а 10-ката ще получи управленски пост на Герена.

Като се дръпне чертата, излиза, че ако Левски продаде тези осем играчи, може да вкара в касата си близо 3 млн. евро. Като прибавим и Грийн и Божидар Митрев, които също се разделят с клуба, напускащите скачат на десет.

Шефовете на сините пък са стигнали до решението да не правят селекция, докато нарочените не бъдат продадени.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар