сряда, 22 февруари 2012 г.

Карлос Тевес се извини "искрено" за сагата в Мюнхен

Нападателят на "Манчестър сити" Карлос Тевес се извини "искрено" за действията си около сагата с отказа му да стане да загрява при загубата от "Байерн" (Мюнхен) през септември.

Веднага след мача от Шампионската лига аржентинецът беше изваден от състава, а впоследствие беше глобен с общо около 1.6 млн. паунда.

Футболистът отказваше да се признае за виновен, но в началото на месеца мениджърът на "гражданите" Роберто Манчини обясни, че ще го върне в тима, ако се извини. Седмица след като Тевес се завърна в Манчестър, той поднесе извиненията си.

"Искам искрено и безрезервно да се извиня на всички, които подведох, и на всички, които са се почувствали засегнати от моите действия. Моето желание е да се концентрирам над това да играя отново футбол за "Манчестър сити", заяви нападателят в разпространено от клуба изявление.

Очаква се Манчини да приеме извинението на футболиста и да го върне в състава, въпреки че преди седмица аржентинецът коментира как наставникът го третирал като куче.

Тевес вече работи по индивидуална фитнес програма за връщането си във форма и се е завърнал в тренировъчната база на отбора в Карингтън. Той със сигурност няма да бъде включен в следващия двубой на "гражданите" с "Порто" в Лига Европа в четвъртък.

Клубът допълни извинението на нападателя със собствено изявление. "Карлос Тевес се извини за всички свои действия в последно време. Карлос се завърна в клуба миналия вторник след 3-месечно отсъствие без разрешение. Той оттегли жалбата си срещу клуба, която трябваше да бъде разгледана от Висшата лига в близките дни. Оттогава Карлос работи по тренировъчна програма, която да го върне в оптимална форма", се казва в съобщението на "Сити".

Небесносините оглавяват временното класиране във Висшата лига с 60 точки и две повече от градския си съперник "Манчестър юнайтед".


Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар