сряда, 29 февруари 2012 г.

Любо Пенев дебютира днес начело на "лъвовете"

България излиза днес срещу Унгария в първата си контрола за годината и то с нов селекционер.
Любо Пенев ще дебютира начело на "лъвовете" в проверката срещу маджарите. Срещата е на стадион "ЕТО Парк" в Дьор от 19.00 ч. и ще се предава пряко по TV+ и Gol.bg.
И двата състава не се намират в най-оптималната си форма, а определено може да се твърди, че са и в сериозна криза, която е очевадна при "лъвовете".
Любо Пенев ще направи промени в стартивия си състав от този, който започваше при Лотар Матеус.
Селекционерът има идея да заложи на нова схема на игра, която ще бъде 4-3-3 или дори 4-5-1 и то без типичен централен нападател.
Пенев не повика в отбора "старите кучета" Стилиян Петров и Мартин Петров, а Бербатов обяви, че все още не е готов за завръщане в националния.
Чичовото ще заложи на вратата на Николай Михайлов. Карето в защита ще бъде Николай Бодуров, Иван Бандаловски, Иван Иванов и Петър Занев.
В средата на терена ще действат Борис Галчев, Владо Гаджев, Георги Миланов, Станислав Манолев и Емил Гъргоров. За голове ще се разчита на Ивелин Попов.
Проблемите на "лъвовете" идват основно от защитата, където се допускат елементарни и детински грешки.
Халфовете ни пък са твърде статични и рядко захранват с пасове колегите си в нападение, които път от своя страна забравиха как се вкарват голове.
След отказването на Димитър Бербатов няма кой да бележи за "лъвовете". Общо взето и в трите линии сме на дъното, но дано Любо Пенев извади някой жокер от ръкава си.
Силата на Унгария са физическите единоборства и колективната игра, но домакините също имат ужасяващи проблеми в защита.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар