вторник, 3 юли 2012 г.

Не е шега! ЦСКА взе национал на Кюрасао

ЦСКА взе национал на Кюрасао
Клубът на Христо Стоичков, Димитър Якимов и Димитър Бербатов взе национал на... Кюрасао. Няма шега! В ЦСКА чакат днес Хавиер Мартина, нападател, минал през школата на Аякс и последно изгонен от канадския Торонто.


Сигурно е много бърз, защото е роден в един град с прочутия спринтьор Чуранди Мартина. Вероятно са и братовчеди, тъй като населението на Кюрасао е 120 000 души. Държавата е създадена едва преди 2 години, когато Холандските антили се разпадат на 4.

Кюрасао е остров до Венецуела, като селищата копират холандските. Не е ясно кой води Хавиер Мартина. Селекцията в ЦСКА е на принципа идват играчи, които са съгласни да подпишат добри договори, но да не получават известно време пари.

Според информация на "Стандарт" въпросните футболисти взимат аванс от известен наш мениджър. Той пък се е разбрал с "Титан" да си прибере парите от първия транш по продажбата на Мораес в Металург Донецк.

Естествено, по подобна схема "червените" фенове могат да очакват само национали на Кюрасао, Аруба и други екзотични кътчета на света или пропаднали португалци.

Засега няма как да дойде свестен играч като унгареца Адам Вас. Халфът надуши за какво става въпрос и вместо с ЦСКА вчера подписа договор с румънския шампион Клуж.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар