понеделник, 16 юли 2012 г.

С подмладения си състав "Литекс" загуби с 0:3 от "Стяуа"

Футболистите на "Литекс" загубиха с 0:3 от "Стяуа" в приятелска среща на стадион "Генча"
Футболистите на "Литекс" загубиха с 0:3 от "Стяуа" в приятелска среща на стадион "Генча". Пред около 10 хиляди зрители головете за румънския отбор отбелязаха Думитраш, Чипчиу и Михай Костя.


Треньорът на ловчанлии Христо Стоичков даде възможност на много млади футболисти да играят срещу "Стяуа". Отборът от Букурещ очакване имаше превъзходство в срещата, която беше официално представяне за състава преди официалните мачове от новия сезон.

"Литекс" започна добре мача, като в десетата минута Никола Колев стреля от далеч, но не улучи вратата. Три по-късно Момчил Цветанов проби от ляво и центрира без успех.

Воденият от Лауренциу Регекампф отбор взеха инициативата и натиснаха съперника си. В 23-ата минута Рока стреля опасно по диагонала, но Илко Пиргов спаси. вратарят на българите се справи с още две опасни положения, при които беше затруднен от Танасе.

"Стяуа" поведе в 36-ата минута с гола на Думитраш, който от около шест метра отбеляза след центриране на Буркяну от ъглов удар. Минута преди почивката Чипчиу излезе сам срещу Пиргов, дръпна топката в страни и на празна врата вкара.

В началото на второто полувреме "Стяуа" продължи да бъде по-добрият отбор. Пушкаш, Настасе и Костя опитаха да вкарат третия гол, но не успяха. Костя все пак се разписа в 63-ата минута за 3:0. В 76-ата "Литекс" остана без Страхил Попов, който получи два жълти картона и напусна терена.

Преди това ловчанлии победиха с по 3:0 "Чавдар" (Етрополе) и "Видима Раковски".

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар