четвъртък, 26 юли 2012 г.

Агент на Кака: Преговаряме с Милан

Връщането на Кака в Милан не е само медийна спекулация
Връщането на Кака в Милан не е само медийна спекулация. Това стана ясно от думите на един от агентите на бразилеца. Оказва се, че в последните 2 дни той е преговарял с Милан за евентуалното привличане на звездата на Реал Мадрид.


Кака изпадна в немилост в кралския клуб. Онзи ден той бе първоначално включен в състава за контролата с Овиедо, след което бе изваден от него. Пресата твърди, че Кака няма да пътува с Реал за американското турне. Самият играч имаше среща с треньора Моуриньо, като медиите твърдят, че португалеца открито е казал на Кака "ти си само една резерва, по-добре си търси отбор".

Пресата в Италия твърди, че от Милан са изпратили човек в Мадрид, който да се срещне с Флорентино Перес и да преговаря за Кака. Адриано Галиани е в отлични отношения с президента на Реал Мадрид и се надява на лесна договорка.

"В последните 2 дни говоря с Милан относно връщането на Кака" заяви Гаетано Паолило, който е консултант на фамилия Кака и агент на ФИФА.

Кака все още не е изгубил надежда, че може да играе на Мондиал 2014 в родината си. За целта той иска да е титуляр. Имаше предложения от бразилски клубове, но Кака иска да остане в Европа и Милан е отличен вариант. Дори на "Сан Сиро" го чака екипа с №22, с който играеше преди. Досега той беше на гърба на Антонио Ночерино, но от новия сезон италианеца ще вземе овакантената осмица на Рино Гатузо.

Проблем за сделката може да се окаже заплатата на Кака. Бразилецът получава по 10 млн. в Мадрид, а от Милан могат да му дадат максимум 4-5 млн. на година.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар