неделя, 29 юли 2012 г.

Феновете на Левски пак нападнаха отбора

Феновете на Левски нападнаха за втори път отбора в рамките на три дни.
Феновете на Левски нападнаха за втори път отбора в рамките на три дни.

Този път запалянковците сториха това само на хартия. Национален клуб на привържениците излязе с остри думи спрямо отбора и ръководството.


Феновете са обидени на отбора. "Хората дълго време ще си спомнят за ужаса, който преживяха... Направиха го заради Левски! Заради същия този Левски и неговите пародия на футболисти и ръководство, които дори не удостоиха с един-едничък поглед трибуната, където трябваше да са сините момчета и не се поинтересуваха защо тя беше празна за повече от 20 минути", негодуват феновете.

Те бяха допуснати по-късно на стадиона в Сараево, тъй като бяха задържани за обиск заради обтегнатата обстановка между двете агитки.

"Не се почудиха защо сините сърца ги няма, не се поинтересуваха какво се случва и какви гаври са принудени да изтърпяват отвън, третирани като животни. Футболистите и ръководството на Левски не се интересуват от привържениците си! Явно не на шега си мислите, че вие сте Левски!".

"Знаем, че ви е най-добре по трибуните да няма никой, за да не може обидчивите и лесно раними души на футболните спектакълмейкъри да чуват дюдюкания по свой адрес".

"Най-отговорно ви заявяваме, че ако още веднъж се случи подобно нещо, ако още веднъж покажете такова надменно неуважение към нас, които минаваме всички кръгове на ада заради вас, не ние няма да влезем на трибуните, а вие няма да започнете мача", заканиха се ултрасите.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар