сряда, 30 ноември 2011 г.

Линдзи Вон се развежда

Най-добрата скиорка в света Линдзи Вон потвърди, че се развежда със съпруга си Томас Вон. 

Според информацията 27-годишната състезателка и съпругът й Томас са започнали процедура по развод. Двамата се ожениха през септември 2007 година, като бракът им продължи четири години.

"Това е изключително тежък период в личния ми живот и се надявам, че медиите и моите фенове ще уважат нуждата ми от лично пространство в този случай", се казва в съобщението на американската скиорка.

"Ще продължа да се подготвям под ръководството на треньорите на САЩ за предстоящия сезон", каза още Вон. Линдзи и Томас се ожениха през септември 2007 г. Томас Вон, бивш скиор и главен съветник в кариерата на Линдзи Вон, потвърди, че миналата седмица е подал молба за развод.


Спекулации за раздялата се появиха миналата седмица, тъй като Томас Вон не беше със съпругата си по време на тренировките и състезанията в Аспен, Колорадо.

Линдзи Вон завърши на 12-то място в гигантския слалом и се отказа от участие в слалома, заради болки в гърба.


Американската скиорка, която е носител на златен и бронзов медал от Олимпийските игри във Ванкувър, печели три поредни години Големия кристален глобус през 2008 г., 2009 г. и 2010 г.


Днес Линдзи Вон ще трябва да забрави за развода си и да се концентрира изцяло върху ските, тъй като й предстои тренировката за спускането в Лейк Луис.


Източник gol.bg


Уникално - за първи път в историята имаме трети "147" за седмица

Англичанинът Рики Уолдън стана поредният състезател по снукър, който успя да запише максимален брейк от 147 точки в кариерата си. 




Боби недоволства срещу номинацията на Бойко

Президентът на БФС Борислав Михайлов се изказа срещу присъствието на Бойко Борисов в номинациите за Футболист №1 на България.
Премиерът е номиниран в допитването до запалянковците.
"Явно той е голмайстор във "В" група, няма какво да кажа друго. Има достойни футболисти, които са дали много тази година и на националния отбор, независимо от слабите резултати, и на клубните тимове. И те все пак са футболисти, повечето от тях играят за България", коментира по-рано дне Михайлов.
Същевременно новината, че министър-председателят фигурира в подобна класация, обиколи почти целия свят.
Издания в Англия, Испания, Турция и дори Виетнам отразиха, че според родния запалянко всестранно развитият Борисов е надминал най-голямата ни звезда на терена Димитър Бербатов.
Както е известно в свободното си време премиерът вкарва голове за третодивизионния Витоша (Бистрица).

Източник gol.bg


Барса отупа Райо и си върна самочувствието

Испанският първенец Барселона разби Райо Валекано с 4:0 в изтеглен мач от 17-тия кръг на испанската Ла Лига, който се игра на стадион "Ноу Камп".

Домакините решиха мача още в края на първата част, когато водеха с три чисти гола, благодарение на двете попадения на Алексис Санчес и точния изстрел на Давид Вия. Чилиецът имаше едва един шампионатен гол на сметката си преди тази среща, но се завърна шеметно след контузията.

Веднага след подновяването на играта Лионел Меси довърши съпротивата на гостите с чудесно индивидуално изпълнение. По две асистенции записаха Шави и Дани Алвеш, които бяха сред най-добрите футболисти на Барселона в срещата, заедно с неуморимия Андрес Иниеста, който бе почти навсякъде, докато бе на терена.

След тазвечершната си победа Барса остана на втора позиция с 31 точки и се доближи на само три пункта от лидера Реал Мадрид, който обаче има и мач по-малко. Рай Валекано се смъкна с едно място и вече е 11-ти с актив от 16 точки.


Срещата започна много по-добре за гостите, които дори отправиха първия удар след 60 секунди игра, след като Хави Фуего опита късмета си от дистанция, но не намери целта.

Секунди след това силен удар от дистанция на Андрес Иниеста, от близо 35 метра, сериозно застрашаваше вратата на Райо Валекано, но стражът на гостите Кобено се хвърли самопожертвователно и изби в корнер.

Така срещата стартира повече от обещаващо, като и двата тима опитаха по един опасен удар след само две минути игра.

В четвъртата минута столичани изпуснаха уникален шанс да открият резултата. Лас получи чудесно подаване отляво и от точката на дузпата изстреля истински снаряд от воле, който премина на сантиметри от вратата на домакините, а в тази ситуация Хавиер Масчерано увисна в опита си да спечели високата топка, отправена към Лас.

Последваха сравнително спокойни атаки, при които и двата отбора не можеха да стигнат до удар към вратата на съперника. Логично Барса задържаше кълбото в по-голяма част от времето, но защитата на гостите бе дейно подпомагана от изключително активната халфова линия, която изпълняваше доста дефанзивни функции.

След четвърт час игра каталунците подложиха на канонада своя опонент: Кобено спаси изстрел по диагонала на Дани Алвеш, после ударите на Иниеста и Давид Вия бяха блокирани.

В средата на първата част безобидно на пръв поглед центриране отдясно на Мичел затрудни Валдес. Вратарят на шампионите сложи ръката си на пътя на топката, която се отби застрашително в напречната греда и излезе в ъглов удар.

Най-активният играч на домакините през първото полувреме Андрес Иниеста отправи нов шут от дистанция, който профуча на метър от напречната греда на гостите. Постепенно "блаугранас" налагаше своя стил, при познатото бързо темпо на игра, но и Райо стоеше чудесно на терена, дебнейки за най-малката грешка на домакините.

В 29-тата минута Алексис Санчес получи пас от Шави, финтира защитник на гостите в наказателното им поле и отправи прекрасен параболичен удар по диагонала, прехвърляйки стража на мадридчани. Топката се удари в лявата греда на Кобено и влетя в мрежата му за 1:0 в полза на шампионите. 

Веднага след това Лео Меси шутира отляво с левия крак и опъна мрежата на вратата на съперника, но от външната й страна. Последва страхотен пропуск на гостите - Мичел получи около точката на дузпата и стреля веднага, възползвайки се от грешката на каталунската защита, но над вратата на Барса. След това ударът на Лас попадна в ръцете на Виктор Валдес.

В 41-та минута Меси пусна към втурналия се в атака Шави, който осъществи куриозно подаване с двата крака, докато халфът бе с гръб към топката. Тя отиде вляво към непокрития Алексис Санчес, който имаше време да си я поведе с гърди и да стреля безапелационно  в малкия пеналт за 2:0.

Само две минути по-късно Барса довърши своя объркан съперник. Пике се изяви като истински плеймейкър, напредвайки в половината на гостите и подавайки към Дани Алвеш вдясно, който чукна към Давид Вия в центъра на наказателното поле на Райо и резултатът набързо набъбна до три чисти гола в полза на каталунците.

В 50-тата минута Дани Алвеш подаде по десния фланг към Лионел Меси, който спринтира, надбяга играч на Райо Валекано, навлезе в наказателното поле на гостите и мушна топката с левия крак покрай Кобено, който отново нямаше какво да стори, освен да я извади от мрежата.

Малко след това Раул Тамудо, който влезе на почивката, отправи страхотен шут от воле и топката мина на метър от гредата на Барселона, а бившият ас на Еспаньол бе бурно освиркван от зрителите по трибуните почти при всяко докосване на топката. В минутите след това липсваха чистите голови положения, а Барса не спираше да напада.

Двайсетина минути преди края на срещата груба грешка на защитата на Райо Валекано даде възможност на Давид Вия да вкара втория си гол в срещата. Испанския национал си спря по великолепен начин кълбото, прехвърли стража на гостите, но заедно с него и вратата му.

Четвърт час преди края на срещата Меси навърза трима футболисти на Райо Валекано пред наказателното им поле и шутира силно с левия крак, но топката прелетя на метър и половина от вратата, пазена от Кобено. После Валдес парира силен удар с левия крак на Мичу от около 15 метра.

В последните минути не се случи нищо запомнящо се и така Барселона спечели важни три точки в битката за титлата в испанския шампионат.



Барселона - Райо Валекано  4:0

1:0  Алексис Санчес - 29'

2:0  Алексис Санчес - 41'

3:0  Давид Вия - 43'

4:0  Лионел Меси - 50'



Барселона:  Валдес, Пике, Масчерано, Алвеш, Абидал, Кейта, Шави (Алкантара - 54'), Иниеста (Фабрегас - 55'), Меси, Вия, Санчес (Адриано - 71')

Райо Валекано:  Кобено, Гаридо, Жорди, Касадо, Лабака, Ботельо, Фуего (Гарсия - 54'), Мовия, Лас (Пити - 69'), Мичел (Тамудо - 46'), Мичу

Източник gol.bg


Ювентус не се даде и на Наполи

Ювентус и Наполи завършиха при резултат 3:3 в отложен мач от 11-тия кръг на Серия А. Страхотният двубой ще остане дълго в паметта на феновете на "Старата госпожа" като важен епизод от възраждането на славния торински клуб, който продължава да няма загуба през този сезон.

След като 20 минути преди края на срещата губеха с 1:3 след два гола на Пандев и един на Хамшик за Наполи и един на Алесандро Матри за Юве, "бианконерите" намериха сили да стигнат до равенството с попадения на Марсело Естигарибиа и Симоне Пепе.

Трябва да се отбележи, че през първото полувреме момчетата на Конте не се представиха по най-добрия начин, а Хамшик изпусна и дузпа, но през втората част Юве показа истинското си лице и не допусна поражение.



Мениджърът на Ювентус Антонио Конте не можеше да разчита на наказания Клаудио Маркизио. На мястото на юношата на клуба треньорът пусна парагваеца Марсело Естигарибиа. 

Домакините също трябваше да излязат без важен играч. Нападателят Единсон Кавани не съумя да се възстанови навреме от контузията, която получи срещу Аталанта, и бе заменен от македонеца Горан Пандев.  

Срещата започна на много висока скорост. Още в 3-тата минута Симоне Пепе стреля извън наказателното поле на Наполи, но ударът му мина покрай вратата, пазена от Морган Де Санктис.

Малко по-късно след пас на Щефан Лихтщайнер отдясно топката достигна до намиращия се в пеналта на домакините Мирко Вучинич, който обаче не успя да я прати в мрежата.

В тези първи минути неаполитанците играеха по-прибрано, докато футболистите на Ювентус диктуваха събитията на терена. Както и срещу Милан, момчетата на Валтер Мадзари дебнеха своя шанс за скоростни контраатаки. Постепенно обаче съотношението на силите щеше да се промени.

В 14-тата минута реферът Паоло Талиавенто отсъди дузпа за Наполи. Езекиел Лавеци беше изведен от Камило Сунига на опасна позиция и след съприкосновение с Андреа Пирло падна в наказателното поле на "бианконерите".

Марек Хамшик застана зад кълбото и успя да вкара, въпреки че Буфон улови ъгъла. Съдията обаче видя нередност и накара словака да повтори изпълнението си. При повторението Хамшик би високо над напречната греда и нулевото равенство се запази.

Словашкият национал поправи грешката си в 22-рата минута, когато след центриране от фаул на Лавеци топката бе подадена към Хамшик, който откри резултата с глава.

Последваха няколко добри атаки на Наполи, играчите на Конте се чувстваха объркани след гола. Първо Пандев се озова в хубава ситуация, но Буфон спаси шута му, а след това Лавеци проби по лявото крило и даде пас в наказателното поле на Ювентус, обаче до ново попадение не се стигна.

В 31-ата минута след подаване на Пирло Марсело Естигарибиа шутира хубаво, но Де Санктис се справи с удара. Това беше една от малкото възможности пред състезателите на "Старата госпожа" през първото полувреме.

Положението на лидера във временното класиране се влоши с наближаването на почивката. В 40-тата минута след неразбирателство в отбраната на тима от Торино Горан Пандев изскочи сам срещу Буфон и не сбърка – 2:0 за Наполи.

При този резултат свърши първата част. В редиците на Ювентус се усещаше умора, която оказваше своето влияние върху представянето на отбора. "Адзурите", от друга страна, изглеждаха много опасно и със сигурност се надяваха, че ще отбележат още след почивката.

Малко изненадващо с оглед на играта през първото полувреме, "бианконерите" върнаха един гол няколко минути след началото на втората част. Артуро Видал даде перфектен пас към Алесандро Матри, за когото не беше трудно да се разпише.

Не мина много време и Мирко Вучинич тества уменията на Де Санктис от близка дистанция. Ювентус изглеждаха по различен начин след почивката. Избраниците на Конте играеха много по-концентрирано и успяваха да задържат топката по-дълго.

Това обаче не означаваше, че опасностите пред Буфон бяха приключили. Защитата на "Старата госпожа" все още не стоеше достатъчно стабилно на "Сан Паоло". В 57-ата минута Лавеци се измъкна от опеката на Леонардо Бонучи и отправи удар, но Буфон беше на мястото си.

В 68-ата минута Пандев отбеляза второто си попадение в срещата, като отново отбраната на Юве се пропука. Кристиян Маджо центрира отдясно към македонския нападател, който надхитри Бонучи и след това покачи на 3:1 резултата. 

"Бианконерите" обаче не се предадоха и само минута след смяната на Пандев с Марио Сантана, Естигарибиа смути аплодиращите фенове на Наполи. След центриране отдясно кълбото попадна у парагваеца, който отбеляза своя първи гол с черно-бялата фланелка.

Малко след това Мирко Вучинич отново изпробва рефлексите на Де Санктис, а на другата врата Лавеци не успя да преодолее Буфон от фаул. Това, което щеше да направи Симоне Пепе, обаче беше може би най-впечатляващият момент в срещата.

Авторът на гола срещу Лацио преди няколко дни проби през цялата защита на Наполи и накрая хвърли привържениците на Ювентус в екстаз – 3:3 десет минути преди края на мача.

Именно при този резултат завърши двубоят и така Ювентус остана непобеден дори след визитата си на негостоприемния "Сан Паоло".   



Наполи – Ювентус 3:3

1:0 Хамшик 22
2:0 Пандев 40
2:1 Матри 48
3:1 Пандев 68
3:2 Естигарибиа 72
3:3 Пепе 80

Наполи: Де Санктис, Кампаняро, Ароника (Фернандес – 76), П. Канаваро, Гаргано, Инлер, Маджо, Сунига (Досена – 87), Хамшик, Лавеци, Пандев (Сантана – 71)

Ювентус: Буфон, Бонучи, Бардзали, Лихтщайнер, Киелини, Пирло, Естигарибиа, Видал, Пепе (Пациенца – 86), Вучинич (Дел Пиеро – 90), Матри (Куалярела – 89)

Източник gol.bg


Манчестър Сити удари Арсенал в края

С гол на Серхио Агуеро в края на мача Манчестър Сити победи Арсенал с 1:0 на "Емиратс Стейдиъм" и се класира за полуфиналите на Карлинг Къп.

Двата отбора изиграха равностоен мач, в който головите положения бяха рядкост. Все пак "артилеристите" се активизираха през второто полувреме и изглеждаха като отбора, който повече иска победата.

Те обаче бяха наказани след образцова контраатака, която бе завършена от влезлия като резерва Агуеро.

Това бе и първа победа на Роберто Манчини над Арсенал като наставник на Манчестър Сити. 




Преди мача от лагера и на двата отбора бяха изразили недоволството си от сгъстения график на мачовете. Съответно и двамата мениджъри бяха сменили почти напълно съставите, които играха през уикенда. За Арсенал единствено Йохан Джору и Лоран Косиелни бяха запазили мястото си. По-интересно бе присъствието на Самир Насри в състава на гостите, с което Роберто Манчини сякаш нарочно искаше да подразни феновете на бившия му отбор.

Домакините започнаха много нахъсано мача и упражниха преса в самото начало на мача. Манчестър Сити обаче пръв отправи опасен удар, когато в 9-та минута след индивидуална акция Адам Джонсън стреля от границата на наказателното поле и топката профуча над гредата.

Две  минути по-късно обаче Арсенал бе много по-близо до гола. След бърза атака на Алекс Окслейд-Чембърлейн топката бе подадена на Франсес Коклен на дясното крило, той без замисляне направи прострелно центриране пред вратата, което не бе пресечено от защитата на Сити и при далечната греда връхлитащият Парк засече само на два метра от вратата, но вратарят на гостите Пантилимон направи страхотно спасяване пред  голлинията.

Последваха десетина равностойни минути. В 26-та минута отново Окслейд-Чембърлейн отправи изненадващ удар от над 25 метра и топката се насочи право към горния десен ъгъл на вратата, но отново Пантилимон направи решително спасяване.

Постепенно "гражданите" взеха инициативата и притиснаха "артилеристите" в тяхната половина. Роберто Манчини пък допълнително усили нападателната мощ на отбора, като пусна в игра Серхио Агуеро на мястото на Александър Коларов още в 32-та минута.

Гостите обаче така и не успяха да създадат голово положение до края на полувремето.

Също както през първото полувреме, Арсенал започна по-активно и второто. На два пъти след центрирания пред вратата на Сити Пантилимон не се намеси добре, но без това да бъде наказано от домакините. В 50-та минута пък Чембърлейн се включи от крилото и отправи силен диагонален удар, който обаче бе спасен от вратаря на Сити.

Манчестър Сити имаше опасна контраатака в 53-та минута, когато Агуеро бе изведен по крилото, но игра много лошо в наказателното поле и топката му бе отнета. След това аржентинецът пробва мерника си от дистанция, но бе неточен.

Сценария от първата част се повтори напълно, тъй като след известно време Сити взе инициативата, като отново не успяваше да създаде голови положения.

За Арсенал Бенаюн и Шамак комбинираха при контраатака и мароканецът овладя в наказателното поле, но загуби баланс и ударът му бе лош.

След средата на полувремето обаче Арсенал стана по-активния отбор, като мениджърът Арсен Венгер пусна в игра и Жервиньо. Именно той получи чудесен пас в наказателното поле от Чембърлейн, но опитът му да финтира последния защитник пред вратата бе неуспешен. Малко след това самият Чембърлейн отправи удар от границата на наказателното поле, но той попадна право в ръцете на Пантилимон.

Натискът на Арсенал се усилваше, а Арсен Венгер предвидливо смени сравнително колебливия Микел с Вермаелен, с което подсигури защитата. Въпреки това в 84-та минута Манчестър Сити противно на хода на игра откри резултата. След центриране от корнер пред вратата на "небесносините" топката бе пресечена и Джеко започна контраатака, след това Агуеро бе изведен от Адам Джонсън сам срещу вратаря и хладноквърно стреля покрай него.

Арсенал опита да отговори, но на два пъти Жервиньо не успя да намери продължение на атаката, след като бе получил пас в наказателното поле. 

В допълнителното време Лукаш Фабиански се включи напред при корнер за Арсенал. След неуспешното центриране топката бе подадена към Агуеро и интересно, че точно Фабиански пресече топката с глава извън наказателното поле.

Арсенал - Манчестър Сити 0:1

0:1 Агуеро 84

Арсенал: Фабиански, Косиелни, Скилачи, Микел (80 Вермаелен), Джору, Фримпонг, Бенаюн, Коклен, Окслейд-Чембърлейн (87 Аршавин), Парк (68 Жервиньо), Шамак

Манчестър Сити: Пантилимон, Сабалета, Коло Туре, Савич, Онуоха, Де Йонг, Харгрийвс (79 Разак), Насри, Коларов (32 Агуеро), Джонсън, Джеко

Източник gol.bg


Ливърпул отново превзе "Стамфорд Бридж"

Ливърпул отново се превърна в "черна котка" за Челси, за втори път през този сезон.

"Мърсисайдци" постигнаха нова победа на "Стамфорд Бридж" само няколко дни, след като надвиха "Сините" на същия стадион с 2:1.

Този път двата отбора се изправиха един срещу друг в 1/4-финален двубой от Карлинг Къп, който се игра в английската столица и завърши при победа с два чисти гола за Пул.

Първото попадение в мача бе дело на Макси Родригес в 59-ата минута, а крайното 0:2 бе оформено от Мартин Кели в 64-ата минута.

Анди Каръл пък пропусна дузпа през първото полувреме. Ако я беше вкарал, тогава резултатът можеше да бъде още по-убедителен.

Благодарение на победата, Ливърпул елиминира своя противник от турнира за Карлинг Къп.

Като цяло и в двата лагера имаше неприятни новини по време на срещата, след като Джош Макекран и Лукас Лейва бяха принудително заменени.




Още в 3-ата минута домакините имаха страхотна  възможност да открият резултата в срещата.


Давид Луис направи страхотно двойно подаване със свой съотборник, след което проби в наказателното поле.

Той обаче предпочете вместо да отправи удар или да напредне, да падне симулативно в пеналтерията. Дузпа обаче не бе отсъдена.

Гостите обаче постепенно наложиха мини натиск над лондонския тим и създадоха няколко опасни атаки в следващите минути, от които обаче не излезе нищо интересно.

В 12-ата минута Анди Каръл опита удар от трудна позиция, след който обаче топката излезе в аут.

В следващите минути на терена не се случи нищо интересно, а играта бе равностойна и се водеше предимно около централния кръг.

В 21-ата минута обаче гостите от Ливърпул получиха дузпа, след като Алекс игра с ръка при едно центриране.

Зад топката застана Анди Каръл, който обаче пропиля наказателния удар. Рос Търнбул се намеси фантастично и успя да отрази удара на високия нападател.

В 24-ата минута Челси можеше много бързо да открие резултата след изпусната дузпа на гостите.

Лукаку бе на много добра позиция да стреля от няколко метра, но Коатес успя да наруши равновесието му и да изчисти топката.

Постепенно домакините наложиха натиск над мърсисайдския тим и създадоха няколко доста добри атаки.

В 40-ата минута Челси извърши принудителна смяна, след като Джош Макекран се контузи и не успя да продължи мача. На неговото място на терена се появи Рамиреш.

Минута преди края на първата част Ромелу Лукаку пропусна страхотен шанс да открие резултата. Той засече с глава прекрасно центриране на Жозе Босингва, но топката мина само на сантиметри от вратата на Ливърпул.

До края на полувремето не се стигна до нищо интересно и в крайна сметка нулевото равенство се запази.

Като цяло второто полувреме не започна особено динамично. В 48-ата минута Ориол Ромеу опита да изненада Пепе Рейна с удар от далечна дистанция, но топката рикошира в тялото на Франк Лампард и излезе в аут.

Три минути по-късно домакините имаха нова голова възможност, но Джейми Карагър се намеси решаващо и изби топката.

Гостите обаче също опитаха да сътворят нещо интересно и в 55-ата минута Белами отправи удар от малък ъгъл, но топката обаче излезе в аут.

В същата минута Челси пропусна страхотна възможност, но в ситуацията топката срещна горната греда след рикошет във футболист на гостите, след което се отби и в тялото на Коатес. 

Давид Луис претендира за дузпа, но реферът не отсъди такава. Претенциите на кариоката бяха, че Себастиан Коатес е играл с ръка.

В 58-ата минута Макси направи хубав пробив, но не успя да се измъкне изпод носа на отбраната на домакините.

Секунди по-късно Ливърпул успя да открие резултата след страхотна контраатака.

Голът бе дело на Макси, който отново вкара на Челси, както го направи и преди 9 дни.

Крейг Белъми намери Макси в наказателното поле на противника, след което аржентинецът необезпокояван успя да реализира.

Като цяло Челси бе по-активният отбор от началото на второто полувреме, но въпреки това Пул поведе.

В 63-ата минута Ливърпул отбеляза второ попадение, точно преди Вилаш-Боаш да направи двойна смяна, пускайки в игра Анелка и Мата.

Мартин Кели бе оставен сам в наказателното поле и засече с глава прекрасно центриране от фаул на Крейг Белъми. В ситуацията Ромелу Лукаку трябваше да пази крайния бранител, но го изпусна.

В 70-ата минута Ливърпул също бе принуден да извърши принудителна смяна, след като Лукас Лейва се контузи. На неговото място в игра се появи Чарли Адам.

Само пет минути по-късно Никола Анелка имаше страхотна възможност да намали, но Пепе Рейна много предвидливо излезе очи в очи срещу нападателя и му скъси до максимум ъгъла за удар, а през това време бранителите на Пул се наредиха пред голлинията.

Челси се активизира през следващите минути и в 77-ата минута Рейна спаси страхотен удар на Фернандо Торес, който като нищо можеше да се превърне в гол. До края на мача не се стигна до попадения и резултатът се запази.

ЧЕЛСИ - ЛИВЪРПУЛ 0:20:1 Макси 59'
0:2 М. Кели 64'


ЧЕЛСИ: Търнбул, Алекс, Босингва, Луис, Бертран, Лампард, Малуда (63 - Анелка) Ромеу, Макекран (41 - Рамиреш), Торес, Лукаку (63 - Мата)

ЛИВЪРПУЛ: Рейна, Карагър, Енрике, Кели, Коатес, Макси (90 - Шкъртел), Лейва (72 - Адам), Спеъринг, Хендерсън, Белами (79 - Каут), Каръл

Източник gol.bg