събота, 4 юни 2011 г.

Мачът на годината - България срещу Черна гора

България излиза днес за задължителна победа срещу Черна гора в европейска квалификация за първенството в Полша и Украйна през 2012 г. 

"Лъвовете" ни се нуждаят само и единствено от трите точки в Подгорица, за да запазят шансовете си за еврофиналите. Това е мачът на годината за България. 

Равносметката в двубоите между двата тима до този момент е – по една победа и един равен. България е с четири точки в групата, докато черногорците нямат загуба и са с 10. 

Лотар Матеус ще направи промени в стартивия си състав от този, който излезе срещу Швейцария. Селекционерът ни ще заложи на вратата на Николай Михайлов. Карето в защита ще е Иван Бандаловски, Николай Бодуров, Иван Иванов и Петър Занев. 

В средата на терена ще действат Стилиян Петров, Христо Янев, Станислав Манолев и Мартин Петров. Нападател ще бъде Ивелен Попов, а малко зад него ще бъде Маркиньос. 

Николай Бодуров, Петър Занев и Иван Бандаловски се намират в отлична форма и дано без проблеми спират набезите на черногорците. Ники Михайлов също показва класа в последно време. 

Проблемите ни идват от средата на терена и най-вече от нападателите. В последните си мачове за "лъвовете" Стенли разочарова - рядко захранваше с пасове колегите си в нападение и сега всички се надяваме да видим повече български атаки и голове в мрежата на Черна гора. 

Ивелин Попов наистина дава всичко от себе си, но разликата между него и Бербатов е очевадна. Силата на домакините са здравата защита, техничните отигравания в средата и бързите контраатаки. 

Черна гора именно по този начин ни победи в София - с бетон отзад и луди контри напред. Дано обаче родните ни национали най-сетне да покажат, че са "лъвове" и да схрускат наперените черногорци.


Екипът на Gol.bg пожелава успех на България и победа над Черна гора!

Вероятни състави:
Черна гора: Божович, Павичевич, Баша, Савич, Пейович, Дринич, Пекович, Зверотич, Джалович, В.Божович, Вучинич

България: Михайлов, Бандаловски, Бодуров, Иванов, Занев, Манолев, Стилиян Петров (к), Янев, Маркиньос, Мартин Петров, Попов

Стадион: Градски, Подгорица
Рефер: Алон Йефет, Израел 

НАЧАЛО: 21.30 часа

Класиране в група "G":
1. Англия 10 т.
2. Черна гора 10 т.
3. Швейцария 4 т.
4. България 4 т.
5. Уелс 0 т.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар