сряда, 22 юни 2011 г.

Давид Луис пред трансфер в Барселона

Бранителят на лондонския Челси Давид Луис може да напусне клуба само няколко месеца, след като акостира в него, твърди английският таблоид "Сън".

Според изданието, испанският колос Барселона проявява много сериозен интерес към бразилския национал и от ръководството на "Каталунците" ще направят опит да го привлекат.

Смята се, че от Барса са готови да излязат с оферта в размер на 27,5 милиона паунда, за да привлекат в редиците си бившия футболист на Бенфика.

Луис акостира на "Стамфорд Бридж" през зимната пауза срещу 21,3 милиона в английска валута, но изглежда може да напусне клуба много скоро.

24-годишният футболист направи страхотно впечатление с изявите си на терена, откакто пристигна в Западен Лондон, и определено представянето му се е понравило на "Каталунците".

Пеп Гуардиола отчаяно се нуждае от нов централен защитник, тъй като 33-годишният капитан на тима Карлес Пуйол в последно време страда постоянно от травми.

Испанският национал се бори с травма в коляното и ще бъде рисковано Барса да не се подсили с класен футболист на неговата позиция.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар