събота, 11 юни 2011 г.

Манчестър Сити също се включи в битката за подписа на Модрич

Манчестър Сити ще се намеси много сериозно в битката за подписа на хърватския плеймейкър на Тотнъм Лука Модрич, твърди британското издание "Дейли Меил".

"Гражданите" искат на всяка цена да надцакат градския си съперник Манчестър Юнайтед и вицешампиона Челси, които също имат желание да привлекат перспективния халф.

Бъдещето на хърватския национал на "Уайт Харт Лейн" е под сериозна въпросителна и самият футболист също не изключи като възможност да премине в друг отбор.

Причината за това е, че Спърс не успя да пробие в челната четворка и тимът няма да може да участва в груповата фаза на Шампионската лига.

Според последни информации мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини е впечатлен от качествата на хърватина и иска да го привлече в редиците си.

Италианецът смята, че креативността на 25-годишния футболист може да помогне на неговия тим през следващия сезон.

Смята се, че наддаването за подписа на Модрич ще започне от 30 милиона паунда.

Засега от Тотнъм не са склонни да се разделят с една от своите големи звезди, но още не е ясно какво ще е мнението на "Шпорите", ако в клубната канцелария пристигне много голяма оферта.

От доста време насам се знае, че Манчестър Сити разполага с неограничени финансови възможности и отборът има възможност да плаща колосални суми, само и само да привлече набелязаните футболисти.

Източник gol.bg
тагове: Манчестър СитиМодрич


Няма коментари:

Публикуване на коментар