вторник, 21 юни 2011 г.

Михайлович става треньор на Интер до 48 часа

Наставникът на Фиорентина Синиша Михайлович е кандидат №1 за овакантения треньорски пост в Интер, твърди "Кориера дело спорт".

Михайлович, който е и бивш играч на "нерадзурите", е пред подписване на 2-годишен дговор с тима на Масимо Морати.

Интер спешно търси нов треньор, след като бразилеца Леонардо бе принуден да си стигне куфарите, по настояване на президента на тима Морати.

Леонардо е пред подписване на договор с френския тим Пари Сен Жермен, като там "кариоката" ще бъде спортен директор.

Преди дни за горещия стол в Интер бе спряган Марсело Биелса, но той изненадващо отказа, а наставникът на Порто Андре Вияш-Бояш е пред преминаване в английския Челси.

42-годишният сърбин Михайлович показа израстване през последните месеци, като той е един от най-бързо прогресиращите млади специалисти на Ботуша.

"Не си губя времето с треньори, които имат действащ договор. Михайлович е фаворит за поста в Интер, но все още има много време, за да помислим по въпроса", заяви в неделя Масимо Морати.

Въпреки, че все още няма потвърждение от нито една от трите страни - Интер, Фиорентина и самият Михайлович, според италианското издание подписването на договор на сърбина с миланския гранд е въпрос на време и ще се случи в рамките на 48 часа.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар