понеделник, 13 юни 2011 г.

Кристиано Роналдо иска 400 000 лири седмично от Сити

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е казал на свои близки, че към него има сериозен интерес от страна на собственика на Манчестър Сити Шейх Мансур.
Португалецът е призна, че с него са се свързали хора близки до боса на Гражданите, с цел да разберат дали е съгласен да премине в отбора.
Роналдо обаче, дал списък с изисквания, за да се случи това. На първо място в него е той да получава по 400 000 паунда на седмица, което прави по 452 000 евро и винаги да бъде най-високо платеният футболист в отбора.
Това означава, че на година той ще взима по 19,2 милиона лири, което прави умопомрачителните 21,5 милиона евро. Освен това той иска задължително да носи №7, както и да бъде капитан на състава.
„Кристиано призна, че е имало контакт между него и трета страна. Той казва, че е поласкан от интереса и желанието да бъде привлечен на всяка цена. Изискването му обаче е да взима по 400 000 паунда” заяви близък до футболиста пожелал анонимност.
Изданието отново развива теорията, че Роналдо не е доволен от тактиката на треньора Жозе Моуриньо и е склонен да напусне. За него ще трябва да бъдат платени вероятно около 150 милиона евро, но подобна сума не изглежда особен проблем на собствениците на Сити, които искат да превърнат клуба в доминант в света.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар