сряда, 1 юни 2011 г.

Бербатов: В труден момент съм!

Намирам се в труден момент.
Това призна Димитър Бербатов след редицата спекулации около бъдещето му и изваждането му от отбора на Манчестър Юнайтед за финала в Шампионската лига.
"Такива моменти те карат да разбереш от какво си направен и те правят по-силен", сподели българският нападател на третата церемония по връчването на наградите на фондацията на негово име.
"Всеки от вас, деца, ще има тежки моменти в бъдеще, но не трябва да се предаваме. Те ще ни направят по-силни хора. Благодаря ви, че сте тук тази вечер", каза Бербатов.
Бербатов поощри успелите български деца.
В област "Изкуство" статуетка, грамота и стипендия получиха Мартин Йорданов в категория от 1-ви до 4-ти клас, Анна Първанова - от 5-ти до 8-ми клас, Пламена Георгиева - от 9-ти до 12-ти клас.
В същите категории, но в област "Наука", бяха наградени съответно Евгени Кайряков, Емилиян Рогачев и Румен Христов. В областта на спорта в първите две категории - от 1-ви до 4-ти клас и от 5-ти до 8-ми клас, бяха наградени деца с постижения в плуването.
Това са Петър Божилов от София и Георгия Кадоглу, която за трета година е носител на наградата.
В последната категория - от 9-ти до 12-ти клас, беше отличен Тодор Христов за постиженията му в кикбокса. Поощрени бяха и български деца, които посещават българско училище зад граница - Анабела Минкова от Лондон и Десислава Йорданова от Северна Каролина, САЩ. За участие в социални проекти бяха наградени Биляна Андонова от София и Таня Ковачка от Великобритания - за това, че са инициатори на проекти, свързани с екология.
Поощрителна награда получи и Николас-Александър Шрайв от Великобритания. След връчването на наградите Димитър Бербатов раздаде автографи на желаещите деца. 

Източник actualno.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар