събота, 25 юни 2011 г.

Ювентус продължава да се надява, че ще привлече Парк

Италианският гранд Ювентус продължава да се надява, че ще успее да привлече в редиците си южнокорейската звезда на Манчестър Юнайтед Парк Джи-Сун, твърди електронното издание Goal.com.

Азиатецът вчера обяви, че твърдо остава на "Олд Трафорд", но очевидно неговите намерения не са преустановили интереса на торинци.

30-годишният футболист изигра много силни мачове за "Червените дяволи" през вече изминалия сезон и успя да привлече погледа на "Старата госпожа".

Смята се, че спортният директор на Ювентус Фабио Патаричи е готов да започне преговори с Юнайтед за трансфера на Парк, но сър Алекс иска да задържи корееца в състава си.

Торинци усилено търсят нови попълнения за халфовата си линия, след като Алберто Акуилани се завърна в Ливърпул, а Момо Сисоко и Фелипе Мело са на път да напуснат "Олимпико".

От Юве проявяват сериозен интерес и към халфа на Реал Мадрид Ласана Диара, който обаче също както Парк няма намерение да напуска настоящия си отбор.

Агентът на Лас обяви, че клиентът му е щастлив на "Сантяго Бернабеу", въпреки че не е титуляр в състава на Жозе Моуриньо.

Диара, който е трансферна цел също и на английските Манчестър Юнайтед и Тотнъм, е оценяван на 20 милиона евро.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар