петък, 20 май 2011 г.

Лудост! Манчестър Сити вади 180 млн. евро за Роналдо

Преди седмица каталунската преса гръмна с новината, че Реал Мадрид ще размени Кака за Златан Ибрахимович.
Сега английската преса не остава по-назад. Доста жълтият "Дейли Мейл" тотално засенчи "Ел Мундо депортиво", със "сензационната новина", че Реал Мадрид ще продаде Кристияно Роналдо. 
Причината била скандал между нападателя и мениджъра Жозе Моуриньо на тренировка на отбора. В резултат на това Кристияно бил поставен в трансферната листа, но за умопомрачителната цена от 150 милиона английски лири.
Според английското издание Роналдо се скарал с Моуриньо по време на тренировка на отбора. Той изказал разочарованието си от защитната тактика срещу Барселона.

Материалът обаче е меко казано смехотворен, тъй като в опит да се придаде достоверност на статията, са вкарани меко казано абсурдни твърдения.

Според Дейли Мейл Роналдо имал проблеми с Моуриньо още от преди. След това пък изданието твърди, че заради изказванията си след първия мач срещу Барселона, Роналдо е бил "изваден" от състава за следващия мач срещу Сарагоса.

Именно това е най-абсурдното твърдение, тъй като мачът със Сарагоса бе абсолютно протоколен за Реал, бе между двата тежки мача с Барселона и освен Роналдо още един куп други титуляри получиха почивка.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар