сряда, 4 май 2011 г.

Роналдо изгригна срещу Барса: Догодина направо да им дадат купата

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо рискува да си навлече гнева на УЕФА, след като заяви, че е по-добре през следващия сезон трофеят от Шампионската лига да бъде връчен на Барселона без игра. 

Португалецът остана силно разочарован от отпадането на Реал и отново имаше претенции към рефера, заради отменения гол на Игуаин, за нарушение на самия него. 

“Попадението си бе напълно редовно, но въпреки това не бе зачетено. Мисля, че Барса е прекалено добър отбор, за да им се помага по този начин. Най-добре направо да им дадат купата и да не се мъчим” заяви той. 

“Освен това съм изненадан силно от Масчерано. В Англия той никога не е падал на терена без причина. Сега изглеждаше, че ще умре при всяко докосване от наш играч” добави той и причисли и аржентинеца към симулантите в състава на каталунците. 

“За мен бе ясно, че това е Мисията невъзможна 4. Така или иначе нямаше как да продължим напред. Разочарованието обаче е голямо” каза още Роналдо, но отказа да влиза в полемики относно стила на Реал. 

След първата среща се появиха информации, че той не е доволен от дефанзивната стратегия на Моуриньо. “Може и да не съм напълно щастлив, но трябва да свикна. По-голямото ми разочарование обаче идва от съдийството”. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар