петък, 6 май 2011 г.

Дженсън Бътътн и Нико Розберг бяха най-бързи на втората тренировка в Турция

Английският пилот на "Макларън" Дженсън Бътън даде най-добро време във втората тренировка преди Гран при на Турция. Този път при суха писта световният шампион за 2009 г. записа 1:26.456 мин.

Той изпревари само с 0.065 сек. състезаващия се за "Мерцедес" Нико Розберг. Другият англичанин Люис Хамилтън затвърди доброто представяне на "Макларън" и даде трето време.

Водачът в класирането Себастиан Фетел не участва в тренировката заради катастрофата сутринта. По-голямата част от заниманието мина в съревнование между "Макларън" и "Мерцедес". Германецът Михаел Шумахер зае четвъртото място, като остана на 0.607 сек. от Бътън.

трикратният победител в Турция Фелипе Маса за кратко беше с най-бързото време. Бразилецът беше сред най-активните на "Истанбул парк" и направи 37 обиколки. Най-доброто му представяне му оътреди шестото място в класирането за тренировката, като пред него се нареди и Марк Уебър от "Ред бул".
В челната десетка на заниманието влязоха руснакът Виталий Петров с "Рено", Пол ди Реста ("Форс Индия"), Серхио Перес "(Заубер") и Адриан Сутил ("Форс Индия"). Другият пилот на "Ферари" Фернандо Алонсо е 11-и.

Източник dnevnik.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар