неделя, 29 май 2011 г.

Сър Алекс призна: Това е най-добрият отбор, който съм срещал

Сър Алекс Фъргюсън призна с достойнство след поражението от Барселона, че каталунците напълно заслужено за победили отбора му с 3:1, за да грабнат 4-а европейска титла. 

Английският шампион изигра силни първи 10-15 минути, когато с пресата си притесни противника, но не стигна до добри положения. 

Постепенно каталунците овладяха центъра на терена, започнаха с обичайните си страхотни разигравания и стигнаха до заслужен триумф. 

“Просто ни биха, защото бяха по-добри от нас. Очаквах да се справим по-добре, но в крайна сметка не получихме шанс и бяхме надиграни. Барса е най-добрият отбор, срещу който сме играли някога и в момента техният отбор е в най-силния си период” заяви шотландецът. 

“Видя се, че ние сме един солиден европейски тим, но в крайна сметка бяхме победени от най-добрия състав на континента и не можем да се срамуваме от този факт. Понякога просто противникът ти е много по-добър от теб и този мач бе точно такъв” добави той. 

“Разочарован съм все пак, тъй като се надявах да играем по-добре. Сезонът бе много добър за нас в много отношения, но ето че за втори път загубихме на “Уембли”. Жалко е, че кампанията завърши по този начин” каза още Фъргюсън, чийто тим все пак се утеши със спечелената 19-а титла на Англия. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар