петък, 27 май 2011 г.

Бербатов взе Златната обувка

Голмайсторът на Премиършип и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи "Златната обувка" на "Барклийз". Берба, заедно с Карлос Тевес завършиха като топреализатори на Висшата лига през изминалия сезон с по 20 попадения.

"В личен план съм много доволен от спечелването на тази награда. Да завършиш като голмайстор в най-добрата лига в света е огромна чест и е нещо, с което винаги ще се гордея много. Обичам да вкарвам голове и да нося удоволствие на феновете.
Надявам се, че успях да го направя през този сезон. Най-важното обаче е, че с моите голове помогнах на отбора да спечели титлата. Това ме прави щастлив. Влязохме в историята с 19-ата титла и чувството да си част от това постижение е невероятно.
Индивидуалните награди са хубаво нещо, но те не означават нищо, ако заедно с това отборът не печели трофеи. Искам да благодаря на феновете на Юнайтед за тяхната подкрепа, както и на моите съотборници, разбира се. Те направиха всичко много лесно за мен - да се забавлявам и да вкарвам голове", заяви Бербатов.

Източник topsport.ibox.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар