петък, 6 май 2011 г.

Зидан недоволен от Моуриньо

Освен че е в конфликт с генералния директор на Реал Хорхе Валдано, Жозе Моуриньо може да има още един враг от ръководството в лицето на Зинедин Зидан.
Според последните слухове французинът изобщо не е доволен от факта, че Карим Бензема не бе използван изобщо в нито един от мачовете срещу Барселона в Шампионската лига.
Зидан, който е съветник на Флорентино Перес, бил много разочарован от факта, че дори и в реванша при резултат 1:1 Бензема не се появи на терена, особено при положение, че това можеше да се случи, тъй като Айтор Каранка бе направил само 2 смени като пусна Йозил и Адебайор вместо Кака и Игуаин.
Бензема може и да не се намира в особено добра форма, но през февруари и март не спираше да вкарва и отбеляза някои решителни попадения. Вместо това в тези важни срещи с Барса на терена бе Гонсало Игуаин, който пропусна 5 месеца от кампанията.
Това може да е още един проблем по отношение бъдещето на Специалния, който въпреки спечелената Купа на Краля, все още разделя специалисти и фенове заради играта на отбора.
Португалецът има договор за още 3 сезона с Реал, но поради дефанзивния си подход в най-важните мачове, си спечели доста критики. Появиха се дори слухове, че Флорентино Перес се оглежда за негов заместник. 

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар