сряда, 11 април 2012 г.

Тодор Батков свидетел по дело за $3 млрд.

Тодор Батков
Собственикът на Левски Тодор Батков ще бъде свидетел на Майкъл Чорни по делото срещу Олег Дерипаска, пише "Тема спорт", позовавайки се на руски медии.


Процесът ще се проведе в Лондон, а разпитите ще продължат от май до ноември тази година. Както е известно, почетният президент на сините Чорни съди Дерипаска за сумата от 3 милиарда долара.

На разпит ще бъдат привикани доста известни бизнесмени, както и служители на КГБ.

В същото време се разбра, че Левски може и да не успее да привлече бившия си футболист Станислав Ангелов, който в момента е собственост на Анортозис.

Към момента, Пелето е отстранен от първия отбор след скандал с треньора Рони Леви. През зимата именно наставникът спря играча за евентуално завръщане в Левски, заявявайки, че българинът е важен за тима.

От ръководството на Левски все още не са предложили предварителен договор на Пелето, а към него има интерес от страна на още два клуба, които дори са му отправили конкретни предложения.

Твърде е възможно, в тази ситуация Ангелов да заложи на сигурното и да се споразумее с някой от другите възможни отбори, обобщават запознати.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар