сряда, 11 април 2012 г.

Боби Михайлов наредил на Мечката да промени доклада от мача на Литекс

Боби Михайлов
Президентът на БФС Борислав Михайлов е наредил на съдията Богомил Маринов-Мечката да промени доклада си от скандалния мач между Литекс и Славия.


Това намекна мениджърът Георги Градев в поредната си порция скандални разкрития срещу управата на футболната централа.

Тази вечер пред Канал 3 специалистът по спортно право зададе нови 2 въпроса към Михайлов, на които цялата футболна общественост очаква отговори.

"Наредил ли е Михайлов на рефера Богомил Маринов – Мечката да промени доклада си от мача Литекс – Славия (1:0)? След срещата Мечката се оплака, че Христо Стоичков го е заплашвал след и че повече няма да се занимава със съдийство", запита Градев.

"Виждал ли е Михайлов смс-и, получени от български съдия, от президенти на родни клубове и казвал ли е да ги изтрие без да уведоми прокуратурата за тяхното съществуване?", пита още специалистът по спортно право.

Градев разкри също така, че ще бъде издигнат кандидат, около който ще се обединят ЦСКА и редица клубове у нас, на предстоящия Конгрес на БФС идната година.

"Намери се влиятелен човек, който да се изправи срещу Борислав Михайлов. Няма да споменавам неговото име. Само ще ви кажа, че е изключително сериозен човек, който свали президента на БФС от власт. Ще ви кажа и още нещо – днес футболният съюз умря!", заяви още Градев.

Очаква се Борислав Михайлов да даде пресконференция след Великденските празници.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар