понеделник, 23 април 2012 г.

Роберто Манчини: Има само един отбор, който може да спечели титлата

Роберто Манчини: Има само един отбор, който може да спечели титлата
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини поздрави градския съперник Манчестър Юнайтед за спечелването на титлата, въпреки издънката на "Червените дяволи" при домакинството им с Евертън.


Разликата между двата тима стана три точки, като предстои голямо градско дерби след броени дни, но очевидно италианецът не вярва, че неговият отбор е способен да стигне сензационно до титла.

Сити вчера надви Уулвс с 2:0 и се възползва максимално от издънката на Юнайтед, като разликата между двата тима е минимална преди голямото манчестърско дерби.

"Само един отбор може да спечели титлата през този сезон и това е Юнайтед", коментира Манчо на пресконференцията след мача.

"Нещата не са в наши ръце, имаме три точки по-малко в класирането", добави италианският специалист.

"След дербито имаме пред себе си два много трудни мача - срещу Нюкасъл, които се борят за класиране в ШЛ, и Куинс Парк Рейнджърс, чийто тим се бори да оцелее"

"Мисля, че до края ни остават общо три трудни двубоя, като в това число включим и дербито", каза още той.

"Ако Юнайтед бие Суонзи с 10:0 и Съндърланд с 2:0, а ние постигнем три победи до края с по 1:0, тогава ще бъдем в същата позиция", отбеляза Манчо.

Той не пропусна да даде своя кратък коментар и за успеха над Уулвс с 2:0.

"Доволен съм, защото спечелихме труден мач. Много е хубаво, че успяхме да запазим вратата си суха в него. Това бе добър ден за нас", отбеляза той.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар