петък, 6 април 2012 г.

Официално: Илиан Илиев поема Левски от лятото

Илиан Илиев ще стане треньор на Левски от лятото. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев на специална пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“. Неговият договор ще бъде за три години.


„Ще обява промените които се случват в Левски в момента. Някои неща ме разочароваха истински в последните дни. Започвам с това, което ви интересува най-много – бъдещият треньор на Левски се казва Илиан Илиев".

"Нека му благодаря, че прие поканата и да подчертая, че неговото желание беше тази промяна да бъде обявена след края на първенството, той е ангажиран с Берое, би трябвало феновете на Берое да разберат това, че обявяваме днес неговото име".

"Негово е правото да направи екип, с който да работи, снощи късно имахме разговор с него, той иска в този екип да влязат хора свързани с Левски. Договорът му ще бъде за три години.“

„Редно е всички хора, които обичат Левски, да дадат нужната подкрепа на Илиан Илиев. От страна на ръководството ще му бъде осигурен комфорт и спокойствие няма да има длъжност спортен директор в Левски".

"Цялата спортно-техническа власт отива при новия треньор, той ще има пълното спокойствие да работи. Сезонът ще го довършат Ясен Петров и Викторио Павлов. Твърде много треньори станаха в Левски през последните години", заяви Иво Тонев.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар