неделя, 8 април 2012 г.

Левски се изложи и срещу Локо София

Локомотив София се оказа поредният отбор спънал Левски през последните седмици, след като извъртя 1:1 със "сините" на стадион "Славия".



След резилите срещу Миньор Перник, Литекс и Лудогорец, днес Левски тотално удари дъното и записа реми с отбор, който се бори за оцеляването си, което го отдалечи дори от зона Европа.

"Сините" са твърдо на пето място, а при победа утре на ЦСКА над Светкавица ще са на цели 11 точки зад "армейците".

Най-красноречиви и обективни за играта на Левски бяха сините ултраси, които изпратиха Ясен Петров и компания с освирквания.

Символичните гости бяха привидно по-активни, но в главите им нямаше и грам футболна идея и трябва да благодарят единствено на неумението на Локо да вкарва.

Локо поведе чрез Даниел Пеев през първото полувреме, а точката за Левски донесе Жуниньо с гол в края на мача от пряк свободен удар.

Двубоят започна скучновато и мудно, като действията в началото се развиваха основно в средата на терена. В 7-ата минута Даниел Пеев стреля от дъгата на наказателното поле, но в аут.

Отговорът на Левски бе остро центриране на Иван Цветков в наказателното поле на Локомотив, но там защитата на символичните домакини се справи. В 12-ата минута Левски извади късмет.

Павел Петков се откъсна отдясно и стреля остро от малък ъгъл, но Пламен Илиев показа класа и спаси. Две минути по-късно Локо направи невероятен пропуск.

След центриране от ъглов удар Антонио Павлов се извиси и стреля с глава, но Стефан Станчев изби от голлинията. Локо продължи да натиска и заслужено вкара в 32-ата минута.

Тогава Стефан Станчев сгреши детински и подари топката на Даниел Пеев, който се озове сам срещу Илиев и технично да го прехвърли за 1:0.

Агитката на Левски не издържа и започна да издига плакати против любимците си, които бяха повече от трагични през това първо полувреме. До края на почивката Левски натисна, но така и не можа да стигне до чисто голово положение.

Второто полувреме започна със страхотно положение за Локо. Даниел Пеев се откъсна сам срещу Пламен Илиев, при което Стефан Станчев го събори и можеше да бъде изгонен, но Радан Мирянов му показа само жълт картон.

Малко по-късно Рамос стреля от границата на наказателното поле, но Галев без проблеми улови топката. В 56-ата минута Сержиньо Грийн се освободи от защитата на Локо, но стреля неточно в аут.

Четири минути по-късно Радан Мирянов удари страхотно рамо на Левски, след като не вдигна нарисуван втори жълт картон за Йордан Милиев.

В 62-ата минута Борис Кондев бе изведен сам срещу Пламен Илиев и вместо да му опъне мрежата стреля в тялото му. Последва нов пропуск за Локо. Младен Стоев също се озова сам срещу Пламен Илиев, но стреля неточно в аут.

Многобройните пропуски на Локо бяха наказани от Левски в 79-ата минута, когато Жуниньо изравни от пряк свободен удар. До края на мача Левски натисна, но така и не успя да стигне до победата.

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 1:1

Голмайстори:
1:0 Даниел Пеев 32
1:1 Жуниньо 79

ЛОКОМОТИВ: 84. Галев-капитан, 3. Върбанов, 25. Гаров, 2. Велков, 16. Димитров, 32. Петров, 13. Ю. Петков, 22. П. Петков (17-Борис Кондев), 88. Борносузов (59-Младен Стоев), 77. Пеев, 9. Павлов (72-Андрей Атанасов)

ЛЕВСКИ: 23. Илиев-капитан, 2. Мюлдер, 55. Милиев, 25. Диамутен, 4. Станчев, 3. Грийн, 7. Димов (76-Антонио Вутов), 22. Тасевски (46-Даниел Младенов), 16. Рамос (57-Симеон Райков), 12. Жуниньо, 19. Цветков

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар