петък, 6 април 2012 г.

Йовребо продължава да получава заплахи и обиди

Бившият съдия на УЕФА Том Хенинг Йовребо призна, че продължава да получава заплахи и обиди, въпреки че изминаха 3 години, откакто “отряза главата” на Челси в реванша от полуфиналите на Шампионската лига лига срещу Барселона.


Тогава лондончани водеха с 1:0 почти през целия мач и имаха основателни претенции за дузпа поне в 3 случая, но не получиха такава и Андрес Иниеста изравни в самия край, за да прати каталунците напред.

Футболистите на домакините побесняха след мача и почти набиха Йовребо, като впоследствие Дидие Дрогба и Жозе Босингва получиха наказания от по няколко мача. Сега двата тима ще се срещнат отново на полуфинал и историята естествено бе припомнена.

“Все още получавам годишно по 3-4 заплашителни мейла от фенове на Челси. Не е приятно, но не е и нещо сериозно. Не оставям това да разстрои семейството ми, а и не им показвам съобщенията”, заяви Йовребо пред “Гардиън”.

“Сега като се връщам назад виждам, че в някои ситуации бих постъпил по различен начин, но пък натрупах много опит след това. Всички рефери ще кажат, че имат добри и лоши моменти и в някои мачове са се справили по-добре от други. Това е част от работата. Не мога да съжалявам за случилото се в един двубой. Животът трябва да продължи”, добави той.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар