неделя, 22 април 2012 г.

Пеп: Поздравления за Мадрид за спечелената титла

Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола
Треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола очаквано бе разочарован, след като видя как доминацията на отбора му над Реал Мадрид сякаш приключи.


Поражението на каталунците с 1:2 даде аванс от 7 точки на столичани, които 4 кръга преди края изглеждат сигурни шампиони.

„Поздравления за Мадрид както за победата днес, така и за спечелената титла” каза Гуардиола след мача, след като специалистът не спираше да твърди, че Реал на практика е шампион.

„Загубихме твърде много единоборства в двубоя и това повлия на мача. Реал е отбор, който залага на физиката и използва това. Като цяло смятам, че се представихме добре, играхме по своя начин, но това не се оказа достатъчно” добави Пеп.

„Мисля, че имахме достатъчно положения, но днес не бе нашият ден. Да не забравяме, че сезонът е към края си, а тези момчета вече 4 години носят победи и успехи на клуба, така че в един момент нещата могат и да се променят. Сега трябва бързо да забравим случилото се и да мислим за Шампионската лига” каза още наставникът.

„Не мисля, че бяхме надиграни. Първият им гол ни шокира, но след почивката определено се подобрихме. За съжаление се успокоихме след като изравнихме и почти веднага бяхме наказани. Разочаровани сме, но ще се вдигнем. Може би наистина сбърках, като оставих Сеск на пейката. Мислех много преди мача и реших да действам така. Остават ни два турнира, които можем да спечелим и ще опитаме да зарадваме феновете си с титлите в тях” изтъкна Гуардиола.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар