неделя, 15 януари 2012 г.

Стоичков призна: Реал е по-силен от миналия сезон!

Най-успешният български футболист Христо Стоичков прогнозира предстоящите два мача на Барселона срещу Реал Мадрид за купата на Испания пред столичния вестник "Марка". Както е известно, първият сблъсък е идната сряда.



"Реал Мадрид може да победи Барселона в единия от двата мача, но в двата е доста трудно. В последното изиграно Ел Класико Реал изчисти грешките си от предишните дербита", заявява Камата.

"В първите 15 минути имаше ред и дисциплина, които не се виждаха в предишните двубои между двата тима. Но Барса все пак спечели. Все пак Реал Мадрид е по-добър от миналия сезон", продължава Стоичков.

"Кристияно Роналдо спечели "Златната топка" и "Златната обувка" и няма как да се оспорят качествата му. Кристияно е вълнуващ играч и е много специален".

Христо Стоичков говори и за новата си роля като треньор на шампиона Литекс.

"Целта ни в този момент е да спечелим купата на България. Всички играчи знаят какво да правят във всеки мач. Литекс е един млад отбор с много таланти и мисля, че това е златното поколение на България за бъдещето", завърши Стоичков, чиято цел е да вкара ловчанлии в групите на Шампионската лига.

Източник dnes.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар