събота, 7 януари 2012 г.

Сър Алекс предупреди Сити да внимава

Сър Алекс Фъргюсън отправи предупреждение към Манчестър Сити, въпреки трудните дни, които Манчестър Юнайтед преживява. 

Двете поредни загуби увеличаха напрежението върху Червените дяволи, които изостанаха с 3 точки от градския съперник в класирането, а в неделя му гостуват в мач от 3-ия кръг за ФА Къп. 

Юнайтед ще опита да избегне трето поредно поражение, което ще се случи за първи път на състава от 2001 година, но шотландецът запазва спокойствие. 

“Манчестър Сити има силен и опитен отбор, така че не е изненадващо мястото, на което се намират в момента. Те обаче със сигурност знаят, че ние също сме близо и ще се опитаме да използваме всяка тяхна грешка” заяви Фъргюсън. 

“До края на сезона могат да се случат много неща, но честно казано не смятам, че някой друг извън челната тройка има някакви шансове за титлата” добави босът, който очаква спокойно и гостуването на “Етихад” в неделя. 

“Разполагаме с достатъчно добри футболисти, за да изиграем един толкова труден мач. Все пак те имат известно предимство заради домакинството си. Това е обаче е мач за купата, освен това е местно дерби и в подобни срещи всичко може да се случи” изтъкна още Фъргюсън.   

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар