петък, 13 януари 2012 г.

Ван Дер Варт: Манчестър Сити започна да се пропуква

Една от големите звезди на Тотнъм Рафаел ван дер Варт няма търпение до двубоя с Манчестър Сити, който ще се играе на 22-и януари.
Холандският национал е на мнение, че "Гражданите" показват признаци на слабости в последните си мачове. Отборът на Роберто Манчини загуби 3 от последните си 4 двубоя и определено това е нещо, което само може да радва съперниците на манчестърския клуб.
"Определено си личи, че Манчестър Сити в последно време не се представя толкова постоянно. "Гражданите" загубиха няколко от последните си мачове, така че ние можем да се възползваме от ситуацията при тях", заяви Ван дер Варт, цитиран от "Дейли Стар".
"Това ще бъде голям мач и ние наистина го очакваме с голямо нетърпение", добави холандската звезда на Тотнъм Хотспър.
"Сити имат много добри играчи. Те притежават футболисти със страхотни индивидуални и голмайсторски качества, които могат да вкарат попадения, с които да решат даден мач. Ние обаче имаме прекрасен отбор, така че мачът определено ще бъде интересен", каза той.
"Шпорите" имат да си отмъщават на Манчестър Сити за загубата с 1:5, която отборът претърпя в края на август.
"В момента отборът ни е много по-добър от тогава", коментира Ван дер Варт разгромната загуба, която отборът допусна в началото на сезона от "Гражданите".

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар