понеделник, 18 юни 2012 г.

Димитър Бербатов отива в Малага

Димитър Бербатов отива в Малага
Нападателят Димитър Бербатов на 90% ще бъде играч на Малага, съобщават испанските медии, цитирайки агента на футболиста Емил Данчев.



В Малага стягат сериозна селекция, тъй като отборът щурмува групите на Шампионската лига. След напускането на ветерана Рууд ван Нистелрой и вероятната продажба на Хосе Рондон, испанските богаташи си търсят друг централен нападател.

Според думите на Емил Данчев трансферът е много близо пред финализиране и може да бъде осъществен още тази седмица, стига да бъдат уточнени някои малки детайли по контракта, информира bTV.

Катарските собственици на испанския клуб нямат проблеми с финансовите изисквания на Бербатов, който ще има възможността да играе в Шампионската лига и Ла Лига.

Макар че стана голмайстор на английската Висша лига за сезон 2010/11, Бербатов се превърна в резерва за Манчестър Юнайтед през миналия сезон. В малкото двубои, в които той получаваше шанс за изява, благоевградчанинът се справяше отлично.

Не случайно своя интерес към Митко афишираха Пари Сен Жермен, Борусия Дортмунд, Галатасарай и редица други клубове в Европа. Очаква се Малага да плати около 7 милиона евро за правата на Бербатов, който има договор с Манчестър Юнайтед за още една година.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар