неделя, 10 юни 2012 г.

Кристиано Роналдо: Несправедлива загуба

Кристиано Роналдо: Несправедлива загуба
Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо определи загубата от Германия с 0:1 в първия мач на отбора от Евро 2012 като несправедлива.



Според нападателя на Реал Мадрид неговият отбор е заслужавал минимум равенство в мача, тъй като е показал доста добра игра по време на двубоя.

"Аз съм на мнение, че този резултат е несправедлив. Просто нямахме късмет. Иначе имахме възможност дори да спечелим мача", обяви Кристиано след двубоя.

"Имахме повече голови положения, отколкото немците, и наистина е много трудно да напуснем терена със загуба", добави той.

"Ние обаче трябва да останем позитивно настроени, въпреки негативния резултат в този двубой", отбеляза португалският национал.

"Ще трябва да мислим за следващите мачове от груповата фаза, които ще бъдат от решаващо значение за нашия отбор"

"Според мен направихме едно добро начало. През второто полувреме също играхме добре. Немците просто се възползваха от положението си и ни вкараха", продължи той.

"Тъжни сме, защото имахме шансове и ние да вкараме. Един от ударите ни срещна гредата, а освен това имахме и други много добри положения"

Поражението на Португалия означава, че страната ще трябва да измъкне шест точки от следващите два мача, за да си гарантира класирането за директните елиминации.

На "Иберийците" остават двубои срещу Дания и Холандия, които предвещават да бъдат изключително трудни.

Роналдо обаче все още е уверен, че страната му е в състояние да премине груповата фаза на Евро 2012.

"Амбицията ни си остава същата", каза той.

"Трябва да спечелим следващите два мача и да се опитаме да извървим целия път"

"Говорих дори и с Моуриньо и той ми каза, че има пълно доверие в нас. Жозе ни пожела успех и каза, че ако играем по същия начин, както срещу немците, ще спечелим оставащите мачове до края", завърши звездата на Реал Мадрид.

Следващият мач на Португалия е срещу Дания, като срещата предвещава да бъде от съдбовно значение за иберийците.

Източник gol.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар